Ο φαρμακοποιός «Top Chef»
Media

Ο φαρμακοποιός «Top Chef»

Ο Απόστολος Τραστέλης είναι ένας από τους 4 κριτές, του show του ΑΝΤ1, «Top Chef». Είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη σκηνή της ελληνικής γαστρονομίας τα τελευταία χρόνια.


Αν και απόφοιτος της φαρμακευτικής, ο Απόστολος Τραστέλης είναι επιτυχημένος ιδιοκτήτης εστιατορίων με συνεχείς διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι ιδιοκτήτης των πιο διάσημων ελληνικών εστιατορίων, μεταξύ των οποίων η «Σπονδή» και η «Χύτρα».





Ποιος όμως είναι ο Απόστολος Τραστέλης στην προσωπική του ζωή; Ο κορυφαίος σεφ έχει μια σταθερή σχέση εδώ και 8περίπου χρόνια με την Κατερίνα. Η σύντροφος του σεφ είναι υπεύθυνη σε μία εταιρεία οργάνωσης και ταξινόμισης εντύπων για εφημερίδες. Τα πρωινά του ο Αποστόλης τα περνάει στις επιχειρήσεις του, στα 2φαρμακεία του, τα οποία βρίσκονται στο Σύνταγμα στην οδό Φιλελλήνων, όπου πηγαίνει και επιβλέπει αν όλα λειτουργούν σωστά. Στη συνέχεια το πρόγραμμα έχει λίγη ξεκούραση και εν συνεχεία το χρόνο του μονοπωλούν τα εστιατόριά του, όπου είναι και το μεράκι του. Αφιερώνει πολλές δημιουργικές ώρες στα restaurant του και προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα.




Και τώρα στη ζωή του έχει μπει και το «Top Chef» το οποίο του αποσπά πολύ από το χρόνο του αλλά και του ανοίγει και μια άλλη καριέρα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Απόστολου Τραστέλη η σχέση του με τα κινητά. Αν και πολυπράγμων ο κριτής δεν συμφωνεί με την ιδέα των κινητών τηλεφώνων για το λόγο αυτό αρκείται στην παλιά συνήθεια των σταθερών. Οπότε αν κανείς θέλει να βρει τον Απόστολο Τραστέλη δεν έχει παρά να τον καλέσει πρωινές ή μεσημεριανές ώρες στα φαρμακεία του αλλιώς το βράδυ σε κάποιο από τα εστιατόρια του ή στο σπίτι του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved