Νίκος Μουτσινάς: «Εγώ άλλαξα! Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου…» (photos)
Media

Νίκος Μουτσινάς: «Εγώ άλλαξα! Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου…» (photos)

Τα πράγματα πηγαίνουν πραγματικά πολύ καλά για τον Νίκο Μουτσινά τις τελευταίες δύο σεζόν. Το κοινό έχει «αγκαλιάσει» τις εκπομπές του και τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν υψηλά.

Ποιο μαγικό κουμπάκι πιστεύει πως πάτησε και ήρθαν όλα αυτά; «Εγώ άλλαξα! Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου και άλλαξα την ενέργεια μου. Εάν δηλαδή έκανα την ίδια εκπομπή πριν από 2-3 χρόνια, δεν πιστεύω πώς θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Όλο αυτό χρειάζεται τόσο μεγάλη ενέργεια, που πριν δεν την είχα. Είμαι αλλιώς πια και αυτό νομίζω πως το εισπράττει ο κόσμος. Το ξέρω ότι ακούγεται πολύ κλισέ, αλλά όντως αυτή η αληθινή χαρά βγαίνει πλέον προς τα έξω. Δεν λέω πως δεν έχει μια ταλαιπωρίτσα για να φτάνει όλο αυτό το πράγμα στον τηλεθεατή κάθε μέρα, αλλά ειλικρινά είναι τόσο μεγάλη η χαρά, που υπερβαίνει τα πάντα» τόνισε στο Τηλέραμα.

- Όλη αυτή την ενέργεια λοιπόν από πού τη βρήκες και την άντλησες;

«Για να μπορέσω να φτάσω σε αυτή την κατάσταση, έκανα ένα πολύ δυνατό προσωπικό ψάξιμο, αλλάζοντας τις εντολές που έδινα στον εγκέφαλο μου. Αλήθεια! Λέγεται ΝLP, κάνει διαφορετική δουλειά από τον ψυχολόγο και είναι μια ισχυρή μέθοδος, που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης και την ώθηση προς την προσωπική μεταμόρφωση».

-Παίρνεις βέβαια και μεγάλη ενέργεια από το πλατό...

«Εννοείται! Είναι σαν να ζω, σαν να ζούμε όλοι οι συνεργάτες, ένα μεγάλο καθημερινό πάρτι. Τα. μηνύματα που λαμβάνω είναι τόσο ζεστά... "Είστε η ψυχοθεραπεία μας" μας λένε. Με γεμίζουν τόσο τέτοιες κουβέντες ενεργειακά, που νιώθω πραγματικά ότι κάνω κάτι, κάτι προσφέρω».

-Έπαιξε ρόλο και η αλλαγή καναλιού; Πώς νιώθεις στον ΣΚΑΙ;

«Στην Ελλάδα δεν έχουμε και πολλά κανάλια, παρ' όλα αυτά δεν είχα δουλέψει ποτέ στον ΣΚΑΙ'. Είχε λοιπόν ένα έξτρα ενδιαφέρον για μένα αυτή η πρόκληση; Να δουλέψω σε ένα κανάλι που κάνει μια : αλλαγή και επίσης μια στροφή. προς τη μυθοπλασία. Μου άρεσε λοιπόν να ενταχθώ σε αυτή την προσπάθεια. Δεν είχε κιόλας παρόμοια εκπομπή. Οπότε έγιναν οι σχετικές κουβέντες, που δεν είχαν όμως να κάνουν με το οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά με το κομμάτι της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας, που για μένα παίζουν βασικό ρόλο».

-Από τα σχόλια που έχεις κάνει στην εκπομπή εδώ και δύο χρόνια, έχεις ποτέ σκεφτεί πως ίσως στενοχώρησες κάποιον;

«Είναι πολύ πιθανό! Όχι βέβαια σε βαθμό τραγικό, αλλά σίγουρα μια δυο φορές κάτι θα μου έχει ξεφύγει. Μπορεί, ας πούμε, να μην ήξερα μια κατάσταση και να είπα κάτι για πλάκα. Επειδή όμως ο άλλος δεν ήταν στα καλύτερά του, να στενοχωρήθηκε. Τέτοια περιστατικά όμως πιστεύω πως είναι πολύ λίγα και σίγουρα δεν ήταν από πρόθεση».

-Τώρα που ζεις αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία, σε φοβίζει η ιδέα ότι μπορεί για κάποιον λόγο να τη χάσεις;

«Όχι! Δεν το λέω από εγωισμό ή επειδή την έχω... ακούσει. Απλώς τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω αποφασίσει να μην κάνω πολύ χώρο στον φόβο στη ζωή μου. Δεν τα πάω πια καλά με τον φόβο. Δεν με αφορά. Ζω αυτό που συμβαίνει τώρα, χωρίς να με πιάνει άγχος και πανικός για το μέλλον. Αντιλαμβάνομαι και απολαμβάνω όσο μπορώ ότι το κομμάτι που δίνει αυτή η εκπομπή είναι ουσιαστικά η χαρά και το γέλιο... Άλλωστε ποιος δεν θέλει να είναι χαρούμενος και να γελά; Το εξηγώ λοιπόν με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μη δώσω κανέναν χώρο στον φόβο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved