Βαρθακούρης: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε για τους καβγάδες με τη γυναίκα του στο Globetrotters
Media

Βαρθακούρης: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε για τους καβγάδες με τη γυναίκα του στο Globetrotters

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τους ομηρικούς καβγάδες με τη γυναίκα του, Αντελίνα στην  εκπομπή Globetrotters , το σοκ που έπαθε όταν είδε την πρώτη εκπομπή, αλλά και τα σχόλια που ακούει για τα κιλά τους!

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν τη βλέπω την εκπομπή όταν προβάλλεται, αλλά παρακολουθώ μέσω του hashtag τι γίνεται. Μέσα σε όλα υπάρχουν και άκομψα σχόλια. Κυρίως έχει να κάνει με τα κιλά μας.»!

Και πρόσθεσε: «Όποιος με ξέρει εμένα, ξέρει πως θέατρο δεν παίζω ποτέ. Είμαι ένας χυδαία ειλικρινής άνθρωπος. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω τέτοιο χατίρι σε κάποιον. Δε μου ζητήθηκε ποτέ. Θεωρούσα πως οι καβγάδες δεν θα έπαιζαν ποτέ και ήταν άχρηστο υλικό για την εκπομπή. Δεν ήξερα.»!

Και υπογράμμισε: «Όταν είδα τον πρώτο καβγά συνειδητοποίησα πως το προφίλ της εκπομπής είναι διαφορετικό από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Η επιτυχία της εκπομπής έχει να κάνει με τις επιλογές των ανθρώπων στο μοντάζ»!

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι ένας περαστικός στο δρόμο του φώναζε «ήρωας, ήρωας…»!

Ποια σχόλια τον ενόχλησαν;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη για τους καβγάδες με τη γυναίκα του, Αντελίνα στην εκπομπή Globetrotters!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved