GNTM: Η Ασημίνα έσπασε τη σιωπή της - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της είναι… σκληρή (Video)
Media

GNTM: Η Ασημίνα έσπασε τη σιωπή της - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της είναι… σκληρή (Video)

GNTM: Πολλά ακούστηκαν κι άλλα τόσα γράφτηκαν για την απουσία της Ασημίνας Χαρίτου από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αμέσως μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας.

Για ακούστε λίγο τώρα. Ήταν να είναι μαζί μας η Ασημίνα. Δε θα είναι. Θα είναι όμως μαζί μας μία από τις επόμενες ημέρες και θα τη φιλοξενήσουμε στη Φωλιά των Κου Κου», είχε πει η Κατερίνα Καραβάτου.

Ούτε ανάρτησή της είχαμε δει, ούτε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό ούτε τίποτα.

Η Ασημίνα όμως εμφανίστηκε μέσα από το Instagram της το απόγευμα της Τετάρτης (4-12) και τα είπε όλα μέσα από ένα βίντεο.

Η πρώην παίκτρια του GNTM μεταξύ άλλων ανέφερε και τον λόγο που δεν πήγε στην εκπομπή του Star ενώ το ξέσπασμα της είναι απίστευτο.

«Όπως γνωρίζετε ήταν προγραμματισμένο χθες να εμφανιστώ στην εκπομπή των Κου-Κου. Είναι η καθιερωμένη εκπομπή που εμφανίζονται όλα τα κορίτσια που βγαίνουν από το σπίτι. Παρόλα αυτά είχα μιλήσει την προηγούμενη ημέρα με την συγκεκριμένη εκπομπή και τους είχα πει πως θέλω να μιλήσω πολύ λίγο για το GNTM και να αναφερθώ σε θέματα που με αφορούν.

Εκμεταλλευόμενη την συγκεκριμένη πλατφόρμα ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, που έπρεπε να μας αφορούν όλους και κάποια πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το GNTM, τις FF, την Ασημίνα και όλο αυτό. Παρόλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατεξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή με αθλητές . Ήθελαν να μιλήσω για διάφορα stories, posts διαφόρων Influencers που κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται καινούργιο έρωτα για να βρίσκονται στην επικαιρότητα. Πήγα παρόλα αυτά και φόρεσα το συγκεκριμένο μπλουζάκι», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved