Elif: Η Γκόντζα κληρονομεί την εταιρεία του Σερντάρ! (Photos)
Media

Elif: Η Γκόντζα κληρονομεί την εταιρεία του Σερντάρ! (Photos)

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Elif!

Ο Σελίμ μιλάει με τον Ουμίτ για το δάνειο και την υποθήκη. Ο Ουμίτ του λέει πως αν και οι δόσεις είναι υψηλές έχει φίλους που μπορούν να τους κερδίσουν χρόνο για την αποπληρωμή.

Τα κορίτσια στο εργαστήριο ραπτικής έχουν βαρεθεί να ακούν τα παράπονα της Μπαχριγιέ. Ζητάνε από τον Τζεβαχίρ να την απολύσει αλλά εκείνος αρνείται. Τα κορίτσια αρχίζουν να πιστεύουν πως όντως η Μπαχριγιέ ξέρει κάτι που μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Δύο από τις εργάτριες παραιτούνται και τα πράγματα δυσκολεύουν για τη Μελέκ.

Συνταρακτικό το νέο επεισόδιο της σειράς.

Η Αρζού έχοντας στο πλευρό της την Ασουμάν ως υπηρέτρια, τηλεφωνεί στην Γκόντζα και την κοροϊδεύει. Η Γκόντζα νιώθει απαίσια και αποφασίζει να δεχθεί την προσφορά του Ερκούτ για να κάνουν μαζί βρώμικες δουλειές.

Η Ελίφ παίρνει συνέντευξη από τον Γιουσούφ στα πλαίσια μιας σχολικής εργασίας. Η Ελίφ του λέει πως θέλει να γράψει ένα βιβλίο όταν μεγαλώσει. Ο Γιουσούφ θυμάται την κόρη του, η οποία έλεγε το ίδιο και νιώθει άβολα.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Η Μελέκ μοιράζεται με τον Σελίμ τις υποψίες της για τον Ουμίτ αλλά εκείνος δεν την πιστεύει. Η Αρζού κάνει δώρο στον Ουμίτ ένα αυτοκίνητο.

Η Γκόντζα ενημερώνεται από τον δικηγόρο της ότι κληρονομεί την εταιρία, που είχε ιδρύσει κρυφά ο Σερντάρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved