Άγριες Μέλισσες: Ομολογία-φωτιά: «Είδα τον φονιά του Γιάννου» (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Ομολογία-φωτιά: «Είδα τον φονιά του Γιάννου» (Photos)

Ένας μάρτυρας-κλειδί εμφανίζεται ξαφνικά και αλλάζει όλα τα δεδομένα για την υπόθεση του Γιάννου στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ένας βοσκός ομολογεί στον Κυπραίο όλα όσα είδε το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου και εκείνος εκβιάζει σκληρά τον Δούκα προκειμένου να πάρει όσα ζητάει.
Ο θάνατος του Γιάννου συνεχίζει να στοιχειώνει όσους έχουν εμπλακεί σε αυτόν αλλά και όλους όσοι δεν πιστεύουν πως ο νεαρός αυτοκτόνησε. Και ενώ μέχρι τώρα φαίνεται πως η ιστορία έχει κλείσει και ο Δούκας πιστεύει πως έχει καλύψει τα ίχνη του, όλα αλλάζουν στα επόμενα επεισόδια.


Όλα ξεκινούν όταν ο Κυπραίος αποφασίζει να ψάξει σε βάθος αυτή την ιστορία και να διαλευκάνει αν τελικά ο Δούκας είχε ανάμειξη και αν ο Γιάννος δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε. Ο Κυπραίος, λοιπόν, βρίσκει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση και είναι σίγουρος πως πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα. Τις υποψίες του, όμως, έρχεται να επιβεβαιώσει και ένας μάρτυρας-κλειδί. Ένας άνθρωπος που ήταν μπροστά τη στιγμή του εγκλήματος και που μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει σε κανέναν.


Σύμφωνα με το my tv, πρόκειται για έναν βοσκό που βρισκόταν στο σημείο που εντοπίστηκε κρεμασμένος ο Γιάννος και είδε τους φονιάδες. Ο Κυπραίος τον βρίσκει και εκείνος του ομολογεί όσα είδε το μοιραίο βράδυ.

Φυσικά, ο Κυπραίος δεν θα αφήσει αυτή τη σημαντική εξέλιξη ανεκμετάλλευτη. Σκοπεύει να εκβιάσει μέχρι τέλους τον Δούκα προκειμένου να πάρει από εκείνον όσα θέλει. Μάλιστα, του στέλνει μήνυμα πως εάν δεν κάνει δεκτά όσα του ζητάει θα τον καταδώσει στέλνοντας τον στη φυλακή.

Ο κλοιός, όμως, στενεύει κι άλλο για τον ισχυρό άρχοντα του Διαφανίου, αφού και ο Προύσαλης τον ανακρίνει ως πιθανό ένοχο για τον θάνατο του Γιάννου. Πλέον, ο Δούκας είναι τρομοκρατημένος, καθώς φαίνεται πώς το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει και πως εκείνοι που αμφισβητούν την υπόθεση είναι πολλοί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved