Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που η Μάρθα έχει θυμό με τον Νέστορα (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που η Μάρθα έχει θυμό με τον Νέστορα (Photos)

Η Αγγελική Λάμπρη φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες», η οποία αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό.

Η ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της αλλά και για την επιτυχία της σειράς. Ακόμη, εξομολογείται πως θα δούμε την ηρωίδα της στα προσεχή επεισόδια, ενώ αναφέρεται και στα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο.

Για έναν ηθοποιό που συμμετέχει σε μία σειρά με τόσο μεγάλη απήχηση όπως οι «Άγριες Μέλισσες», είναι μεγαλύτερη η ευθύνη που φέρει απέναντι στο κοινό;
«Ευθύνη έχεις έτσι κι αλλιώς όταν αναλαμβάνεις κάτι. Πρέπει να είναι καλό αυτό που κάνεις. Με το καλό εννοώ να είσαι εκεί 100% και να το κάνεις με αγάπη. Οτιδήποτε δεν κάνουμε με αγάπη καλό θα ήταν να μην το κάνουμε, έχω καταλήξει».


Μίλησε για τη Μάρθα, την ηρωίδα που υποδύεσαι...
«Ακόμη την ψάχνω τη Μάρθα και περιμένω να μου έρθουν τα επόμενα σενάρια για να δω κι εγώ πώς θα εξελιχθεί και τι θα γίνει. Ανυπομονώ! Η Μάρθα είναι μία γυναίκα πολύ σκληρή, που έχει μεγαλώσει μόνη της το παιδί της. Είναι μία πολύ πονεμένη γυναίκα. Έχει πολύ θυμό μέσα της γιατί θεωρεί υπεύθυνο τον πεθερό της, τον Νέστορα, για το ότι το παιδί της δεν γνώρισε τον πατέρα του. Και επειδή είμαι μάνα, νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο να κάνεις σε αυτή τη ζωή από το να μεγαλώσεις ένα παιδί μόνη σου. Είναι πολύ σκληρό και για ένα παιδί να μη γνωρίσει τον πατέρα του».


Τι είναι αυτό που την πονάει από το παρελθόν περισσότερο; Η απώλεια του άντρα της ή η συμπεριφορά του Νέστορα;
«Το ότι έχασε τον άντρα της. Και έχει θυμώσει με τον Νέστορα πολύ. Κάπου πρέπει να βγάλει και αυτή τον θυμό της. Δεν είναι λίγο αυτό που πέρασε, και το κουβαλάει. Και γενικώς, ό,τι περνάμε στη ζωή μας το κουβαλάμε και μας βαραίνει».


Θα θελήσει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του άντρα της;
«Εκδίκηση νομίζω όχι. Έχει αποφασίσει, όμως, να μην είναι ο Νέστορας στη ζωή της. Και αυτό το έχω πολύ κοινό με τη Μάρθα».


Δηλαδή;
«Και εγώ, όταν νιώσω περίεργα και υπάρχει λόγος, θα διαγράψω κάποιον άνθρωπο από τη ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που τους βγαίνει αυτό. Αν, δηλαδή, νιώσεις πως έχει γίνει μία αδικία και κάποιος δεν σου έχει φερθεί καλά και σε έχει πληγώσει, μπορεί να κρατήσεις αυτή την απόσταση. Να μη θέλεις καμία επαφή. Αυτό κάνει και η Μάρθα».


Πώς θα δούμε τη Μάρθα στα προσεχή επεισόδια;
«Περιμένω να δω πώς θα αντιμετωπίσει τη συμπεριφορά του παιδιού της. Δεν ξέρω τι θα υπερισχύσει. Ο πόνος της ή η αγάπη για το παιδί της;

Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς έχουν πολλά πρόσωπα...


«Ναι, ισχύει. Όπως όλοι οι άνθρωποι. Και εγώ ως Αγγελική μπορεί να έχω πολλά πρόσωπα. Υπό κάποιες συνθήκες, μπορεί να με δεις να βγάζω έναν εαυτό που νόμιζα ότι δεν υπάρχει. Και αυτό είναι και γοητευτικό σε αυτή τη ζωή. Τα έχουμε όλοι όλα μέσα μας».


Δέχεσαι σχόλια από το κοινό;
«Ναι. Εχω παίξει μέχρι στιγμής σε τρία επεισόδια και είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει και πόσο πολύ το βλέπει ο κόσμος».


Θεωρείς ότι μετά τις «Άγριες Μέλισσες» θα ανέβει κι άλλο ο πήχης στην τηλεόραση;
«Το εύχομαι. Ελπίζω να προτείνουν νέα πράγματα. Δεν θα πάνε όλα καλά, αλλά τουλάχιστον να γίνουν», λέει στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved