Η Ντορέττα δεν ήξερε τι την περίμενε όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Μουτσινά (videos)
Media

Η Ντορέττα δεν ήξερε τι την περίμενε όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Μουτσινά (videos)

H Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πολύ καλή φίλη του Νίκου Μουτσινά και δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση να είναι παρούσα στο πλατό της εκπομπής Καλό μεσημεράκι σήμερα μιας και ήταν η γιορτή του.

Αφού ο παρουσιαστής έκανε μία μικρή συνέντευξη στην καλεσμένη του, την προκάλεσε να παίξουν ένα παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον που σίγουρα θα έκανε το τηλεοπτικό κοινό να περάσει καλά και να γελάσει με την ψυχή του.

Οι δύο παίκτες, Ντορέττα και Νίκος κλείστηκαν ο καθένας στο δικό του τηλεφωνικό θάλαμο και κάθε φορά που δεν απαντούσαν σωστά μία ερώτηση θα αποκτούσαν και άλλη παρέα στον περιορισμένο χώρο τους.

Από την πρώτη κιόλας ερώτηση, το γέλιο ήταν αστείρευτο με τον Νίκο Μουτσινά και την Ντορέττα Παπαδημητρίου σε κάθε λάθος απάντησή τους να… συνωστίζονται με αγνώστους -ή γνωστούς όπως ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Αναστασία Γιουσέφ- μέσα στο τηλεφωνικό τους θάλαμο. Το τι γινόταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο πλατό της εκπομπής δεν λεγόταν και σίγουρα επρόκειτο, κατά την γνώμη μας, για μία από τις καλύτερες στιγμές του Νίκου Μουτσινά στην ελληνική τηλεόραση!

Αρκεί μόνο να δείτε τα παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε και εσείς πόσο διασκεδαστικό, αστείο και γεμάτο ενέργεια ήταν το συγκεκριμένο παιχνίδι που σίγουρα οι άνθρωποι της παραγωγής της συγκεκριμένης εκπομπής θα εντάξουν ως μόνιμη στήλη στο Καλό Μεσημεράκι στο άμεσο μέλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved