Μπέτυ Λιβανού: «Η τηλεόραση στα χρόνια της κρίσης είχε ευτελιστεί κατά κάποιον τρόπο» (Photos)
Media

Μπέτυ Λιβανού: «Η τηλεόραση στα χρόνια της κρίσης είχε ευτελιστεί κατά κάποιον τρόπο» (Photos)

Η Μπέτυ Λιβανού ευγενική, γοητευτική και συμφιλιωμένη με το χρόνο, επέστρεψε μετά από χρόνια στη μικρή οθόνη.

Υποδύεται την Αντιγόνη Δούκα, μια δυναμική γυναίκα και ταυτόχρονα μια άκαρδη πεθερά. Είναι παντρεμένη με τον Λύσανδρο Δούκα (Νίκος Γαλανός), που τον είδαμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς.


Αν και οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί και στη σειρά «Απαγορευμένη αγάπη» (ΜΕGΑ), ανεξίτηλη παραμένει η συνεργασία τους στη δραματική ταινία «Η αμαρτία της ομορφιάς» (1972) του Γιάννη Δαλιανίδη. Τότε η Μπέτυ Λιβανού υποδυόταν το φτωχό,-πλην τίμιο κορίτσι, πού ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Νίκο Γαλανό. Το τρίπτυχο συμπλήρωνε η «κακιά πεθερά», η αξέχαστη Τασσώ Καββαδία.


Σήμερα, η τότε νύφη αναλαμβάνει το ρόλο της πεθεράς και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με το συγκεκριμένο ρόλο, της Αντιγόνης, μοιραία συνδέθηκα με την Τάσσω Καββαδία. Πώς έρχεται το πλήρωμα του χρόνου κάποια στιγμή, ήρθε η στιγμή να παίξω το ρόλο που κάποτε έπαιξε η Τάσσω».


- Τι σηματοδότησε την επιστροφή σας στην ΤV, μετά από τόσα χρόνια;
«Είχα πάρα πολλά χρόνια να δουλέψω. Ένας από τους λόγους ήταν ότι η τηλεόραση στα χρόνια της κρίσης είχε ευτελιστεί κατά κάποιον τρόπο. Δεν γίνονταν παραγωγές. Προτιμούσαν τα κανάλια τα φτηνά προγράμματα, όπως τα shows. Στη συγκεκριμένη στιγμή, όπου η μυθοπλασία αρχίζει να δίνει έντονο παρών, αποδέχτηκα την πρόταση».


-Η Αντιγόνη δεν έχει τον Θεό της...

«Όντως. Αλλά σας έχω πείσει όλους».


-Λεπίδι η γλώσσα της...
«Είναι ένας άνθρωπος που λέει την αλήθεια, αλλά η αλήθεια δύσκολα χωνεύεται. Πρέπει να τη φιλτράρεις για να την πεις στον άλλο. Όταν ο άλλος λέει την αλήθεια όπως τη σκέφτεται, γίνεται ένας αιχμηρός άνθρωπος».


-Ως πεθερά, λοιπόν, τι σας απωθεί στη νύφη σας;
«Η Αντιγόνη πιστεύει ότι έχει παντρευτεί το γιο της για ν' αλλάξει κοινωνική θέση και να επωφεληθεί της οικονομικής άνεσης που της προσφέρεται. Δεν κάνει κάτι αξιόλογο στη ζωή της, από το να ζωγραφίζει μέτρια. Για την Αντιγόνη είναι ένας αδύναμος χαρακτήρας. Δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που της συμβαίνει και το ρίχνει στο ποτό».


-Ωστόσο, της παραχωρεί τα ηνία της εταιρίας...
«Εφόσον η εταιρία ανήκει στον Κωνσταντίνο, η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή) είναι η νόμιμη εκπρόσωπος του», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved