Ένας για όλους: O Κουρούμπαλης και η ομάδα του Striptease παίζουν με τη Μπακοδήμου για καλό σκοπό!
Media

Ένας για όλους: O Κουρούμπαλης και η ομάδα του Striptease παίζουν με τη Μπακοδήμου για καλό σκοπό!

Ένας για όλους: Ένα ακόμα ξεχωριστό επεισόδιο έρχεται αυτή την Παρασκευή.

Στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι της παρέας, όπου κάθε ομάδα φίλων έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα κοινό της όνειρο, η Μαρία Μπακοδήμου υποδέχεται τους πρωταγωνιστές της παράστασης Striptease.
Με αρχηγό της ομάδας τον Δημήτρη Κουρούμπαλη, οι ηθοποιοί Σωτήρης Μανίκας, ο Σπύρος Κατσιάνος, Σταύρος Τσουμάνης και Διονύσης Λάνης παίζουν σε ένα special επεισόδιο του ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, αποφασισμένοι να κερδίσουν και να ενισχύσουν τη «Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδιού Αναρρωτήριο Πεντέλης».

Την Παρασκευή έρχεται ένα συναρπαστικό επεισόδιο ENAΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με γέλιο, αγωνία και… τραγούδι, καθώς στο πλατό της εκπομπής οι ηθοποιοί ερμηνεύουν απόσπασμα από την έναρξη της παράστασης Striptease και μας μεταφέρουν στο κλίμα του θεάτρου Αλκμήνη. Πρόκειται για μια σατιρική επιθεώρηση bobo όπου τέσσερις νέοι τραγουδούν, χορεύουν, διακωμωδούν και συλλογίζονται την καθημερινότητα, τη σεξουαλικότητα και την ελληνική ραπ, έχοντας ως κεντρικό άξονα την ηλικία των εικοσάρηδων.

Ο Δημήτρης θα επιστρατεύσει τις γνώσεις, το ένστικτο και την αποφασιστικότητά του και με τη βοήθεια της τύχης -και φυσικά της παρέας του- θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να καταφέρουν όλοι μαζί να ενισχύσουν τη Μονάδα κοινωνικής φροντίδας παιδιού Αναρρωτήριο Πεντέλης.

Η Μαρία Μπακοδήμου δίνει το σύνθημα «Ένας Για Όλους» και «όλοι για έναν» και το παιχνίδι ξεκινά!

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 20.00 ένα ξεχωριστό #enasgiaolous στο #opentv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved