GNTM: Απόψε η Καγιά ανακοινώνει την χρυσή πεντάδα- Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε! (Video & Photos)
Media

GNTM: Απόψε η Καγιά ανακοινώνει την χρυσή πεντάδα- Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε! (Video & Photos)

GNTM: Στο 28ο επεισόδιο (Τρίτη 10.12.19), η Ίλντα Κρόνι δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοσή της στη δοκιμασία και αποχώρησε.

Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Οι έξι καλύτερες του GNTM οδεύουν προς την τελική ευθεία και επιστρατεύουν όλες τις δυνάμεις τους για τις τελευταίες μέρες παραμονής τους στο διαγωνισμό.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί επισκέπτεται το σπίτι για μια ακόμα δοκιμασία επάθλου: τα μοντέλα θα πρέπει να ποζάρουν στο φακό της art director μέσα στην πισίνα με βαριά κοσμήματα κεφαλής, για ένα διαφορετικό beauty shot με έκφραση.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, το αγαπημένο παιδικό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας συναντά τη μόδα και τα κορίτσια καλούνται να αποδώσουν τη σύγχρονη εκδοχή του, παρέα με τον λύκο.

Σε μια φωτογράφηση, που συνδυάζει και στοιχεία υποκριτικής, η Κάτια έχει κομβικό αβαντάζ, καθώς αντιστοιχεί το συναίσθημα, που θα χρειαστεί να εκφράσει η κάθε κοπέλα στο σετ της.

Ο γνώριμος φωτογράφος από το bootcamp, Κοσμάς Κουμιανός, θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τις μικρές ηρωίδες, αφού η δοκιμασία αποδεικνύεται πιο απαιτητική από ό,τι είχε φανεί στην αρχή.

Στο πλατό οι κριτές ανακοινώνουν στα κορίτσια ότι η χρυσή πεντάδα του διαγωνισμού θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για τις επόμενες δοκιμασίες και όπως είναι φυσικό καμία δε θέλει να φύγει ακριβώς πριν το μεγάλο ταξίδι.

Για ποιο κορίτσι όμως το παραμύθι τελειώνει άδοξα κάπου εδώ;

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου αλλά και στην gallery που ακολουθεί ποια φεύγει σήμερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved