Εlif: Ο Ουμίτ σημαδεύει με όπλο την Ελίφ - Θα τη σκοτώσει; (Photos)
Media

Εlif: Ο Ουμίτ σημαδεύει με όπλο την Ελίφ - Θα τη σκοτώσει; (Photos)

Η ζωή της Ελίφ θα βρεθεί ξανά σε απόλυτο κίνδυνο και αυτή τη φορά εκείνος που τη σημαδεύει με όπλο είναι ο Ουμίτ.

Ο Γιουσούφ είναι αυτός που σώζει και πάλι τη μικρή, αν και το πληρώνει λίγο αργότερα, αφού ο Ουμίτ εκμεταλλεύεται τη δυστυχία του.

Η Αρζού εκβιάζει τον Ουμίτ πως αν θέλει να τον συγχωρέσει για τα ψέματα που της είπε θα πρέπει να του αποδείξει πως την αγαπά.

Και ο μοναδικός τρόπος είναι να σκοτώσει την Ελίφ. Εκείνος, μην αντέχοντας στην ιδέα να τη χάσει από τη ζωή του, συμφωνεί και παίρνει το όπλο από τα χέρια της. Παράλληλα, ο Γιουσούφ προσπαθεί ακόμα να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Ιντζί.

Από την άλλη, η τελευταία και η Ελίφ συνεχίζουν να κρατούν μυστικό το περιστατικό της απαγωγής της πρώτης όπως τους ζήτησε ο Γιουσούφ. Την επόμενη μέρα, ο Ουμίτ βασανίζεται στην ιδέα πως θα σκοτώσει κάποιον αλλά αγαπάει πολύ την Αρζού και έτσι αρχίζει να καταστρώνει το σχέδιο του. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το my tv, η Ελίφ πηγαίνει στο σχολείο ντυμένη σαν πριγκίπισσα, καθώς έχουν μια γιορτή. Ωστόσο, η μικρή διαπιστώνει πως ξέχασε την τιάρα της και ζητάει άδεια από τη δασκάλα της να πάει να την πάρει από τη δουλειά της Μελέκ.

Όταν φτάνει στη γειτονιά, καλεί τον Γιουσούφ να έρθει στη γιορτή του σχολείου αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί γιατί έχει δουλειά. Όταν όμως ακούει πως δεν θα πάει ο Σελίμ, αποφασίζει να πάει. Κατά τη διάρκεια της γιορτής, ο Γουσούφ κοιτάζει συγκινημένος την Ελίφ και νοσταλγεί την κόρη του, εκείνη τη στιγμή, όμως, φτάνει εκεί και ο Ουμίτ και περιμένει με ένα όπλο στα χέρια του.

Όταν η Ελίφ ανεβαίνει στο βάθρο για να απαγγείλει το ποίημα της, ο Ουμίτ τη σημαδεύει. Προσπαθεί να στοχεύσει αλλά του παίρνει λίγο χρόνο, καθώς παλεύει με τις τύψεις που νιώθει. Όταν είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη, βλέπει τον Γιουσούφ μαζί με το κοριτσάκι και τη Μελέκ. Έτσι, δεν πυροβολεί και φεύγει. Σκέφτεται, όμως, να ξεφορτωθεί και τον Γιουσούφ.

Κάνοντας μια έρευνα για τον βιβλιοπώλη, μαθαίνει για την απώλεια της οικογένειας του και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την εύθραυστη ψυχολογία του. Το ίδιο βράδυ, ο Γιουσούφ βρίσκει ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα του μαγαζιού του, στο οποίο του υπενθυμίζουν το όνομα του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να σκοτώσουν την οικογένεια του, του Νταβούτ.

Ο άντρας γίνεται έξαλλος και δεν γνωρίζει πως ο αποστολέας του σημειώματος είναι ο Ουμίτ, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τους καταστρέψει όλους προκειμένου να τον αγαπήσει η Αρζού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved