GNTM: Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό! Η Κέισι ήθελε να τα παρατήσει! Τι συνέβη; (video)
Media

GNTM: Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό! Η Κέισι ήθελε να τα παρατήσει! Τι συνέβη; (video)

GNTM: Η αποψινή δοκιμασία αποχώρησης των κοριτσιών ήταν ιδιαίτερα απαιτητική για τις έξι κοπέλες που έχουν απομείνει. Τόσο που η Κέισι Μίζιου λίγο έλειψε να εγκαταλείψει το σετ φωτογράφησης και κάθε προσπάθεια! 

Η Κέισι έπρεπε να βγάλει χαρά κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης αλλά όσο προσπαθούσε, τόσο περισσότερο στο κενό έπεφτε κάθε προσπάθειά της.

Κάτι που την άγχωσε ιδιαίτερα. Μάλιστα, την ώρα που φωτογραφιζόταν, είπε ότι θέλει να τα παρατήσει και έφυγε από το σετ παρατώντας τη φωτογράφηση.

Όλες οι συμπαίκτριές της έμειναν με το στόμα ανοιχτό αλλά η Κέισι δεν άκουγε κανέναν. Μάλιστα, ακόμα και η Έλενα Χριστοπούλου που σηκώθηκε από τη θέση της για να βρεθεί κοντά της, δεν έδειχνε ικανή να πετύχει την επιστροφή της παίκτριας στο σετ.

Όταν όμως -κυριολεκτικά- την ταρακούνησε, λέγοντάς της πως δεν δέχεται να έχει στην ομάδα της άνθρωπο που τα παρατάει στα δύσκολα και μάλιστα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, η Κέισι σκούπισε τα δάκριά της, επέστρεψε στο σετ και αποφάσισε να συνεχίσει από εκεί που είχε σταματήσει.

Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved