Έλενα Παπαρίζου: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της και η ερωτική εξομολόγηση στα σουηδικά (videos)
Media

Έλενα Παπαρίζου: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της και η ερωτική εξομολόγηση στα σουηδικά (videos)

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ ο νέος κύκλος εκπομπών After Dark του Θέμη Γεωργαντά και η πρώτη καλεσμένη ήταν η Έλενα Παπαρίζου

Ήρεμη, απλή, χαρούμενη και έτοιμη να απαντήσει ακόμα και στην πιο δύσκολη ερώτηση, η όμορφη τραγουδίστρια και κριτής του The Voice μίλησε στον παρουσιαστή για όλα. Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της συνέντευξης όμως, ήταν όταν αναφέρθηκε στον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη για τον οποίο είπε τα πιο τρυφερά λόγια.

«Συμβουλεύομαι τον Ανδρέα αρκετές φορές. Έχει έναν άλλο τρόπο που σκέφτεται, μια ορθή λογική επειδή εμένα σαν καλλιτέχνη με πιάνουν οι τρέλες μου, οι ευαισθησίες μου… Το πρόβλημα ήταν να μπορέσουμε πιο πολύ να προσαρμόσουμε τα ωράριά μας.

Στο σπίτι δεν τριγυρνάω και είμαι η Παπαρίζου, στο σπίτι είμαι η Έλενα. Εύχομαι να ζήσουμε με τον Ανδρέα μαζί όλη μας τη ζωή. Πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα για να είναι καλή η σχέση σου. Πάντα θα τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο. Να είναι καλά η οικογένειά του που δημιουργήσανε και πλάσανε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο».

Όταν λίγο αργότερα ο Θέμης Γεωργαντάς τής ζήτησε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στα Σουηδικά που είναι η δεύτερη γλώσσα της εκείνη ψέλλισε κάποια λόγια με... άκρατο ερωτισμό, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στον παρουσιαστή αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Δείτε τι ακριβώς είπε η Έλενα Παπαρίζου στην ερωτική της εξομολόγηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved