Τηλεόραση δίχως κόντρες γίνεται; Αμ δε γίνεται και το 2019 είχε κάμποσες! Για θυμήσου… (Pics-Vid)
Media

Τηλεόραση δίχως κόντρες γίνεται; Αμ δε γίνεται και το 2019 είχε κάμποσες! Για θυμήσου… (Pics-Vid)

Πώς θα βγει το ψωμάκι αν δεν ανάψουν και λίγο τα αίματα και μαζί και τα νούμερα τηλεθέασης;

Το 2019 υπήρξε μια «δυνατή» χρονιά σε ό,τι έχει να κάνει με τις κόντρες στην ελληνική τηλεόραση! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν για να κλάψουμε από τα… γέλια!

Βίκυ Κάβουρα VS Κώστας Τσουρός

Ο Κώστας Τσουρός μέσα από τον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» είχε αναφέρει πως η Βίκυ Κάβουρα είναι σε «καλή φάση με γνωστό τραγουδιστή» και η ηθοποιός σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life απάντησε για αυτό που ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής του Alpha, χωρίς να κρύβει την απογοήτευση της για τον «φίλο» και τη φήμη που διέδωσε!

Βασάλος VS Ουγγαρέζος

Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την άρνηση του τελευταίου να βρεθεί στη "γιαγιά" του πρώτου στο Πρωινό, τη γνωστή χιουμοριστική στήλη του, έφεραν τα πάνω κάτω ανάμεσα στους δύο άντρες. Έτσι, ο Βασάλος, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στον αέρα της εκπομπής στην οποία συμμετέχει, το "Έλα χαμογέλα".

Ο Κωνσταντίνος αφού εξήγησε τον λόγο που αρνήθηκε να βρεθεί στη στήλη του Ουγγαρέζου, λέγοντας πως είχε να κάνει με το φορτωμένο πρόγραμμά του, τόνισε ότι δεν πρόκειται για βεντετισμούς του.

Ντρίο VS Αμανατίδου

Αυτή η κόντρα προϋπήρχε από την εποχή που οι δυο τους είχαν συναντηθεί στο GNTM1. Φούντωσε όμως όταν η πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκυ Ντρίο είχε την χαρά… να σχολιάσει φωτογραφία της πρώην συμπαίκτριας της, Άννα Αμανατίδου. Τα δυο κορίτσια όπως έχει ήδη γίνει γνωστό έχουν κόντρα η οποία μάλιστα όπως αποκάλυψε στην κάμερα η Μέγκι έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Αρναούτογλου-Λιανός VS Λιάγκας

Άγρια κόντρα ξέσπασε στην ελληνική τηλεόραση ανάμεσα στους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιανό εναντίον του… Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ σχετικά με την παρουσίαση του The Voice μιας και επικρατέστερο όνομα ήταν ο Γιώργος Λιανός. Ο Γιώργος Λιανός απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή και βρήκε συμπαραστάτη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ο Γιώργος Λιανός και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αρκετή δόση χιούμορ αλλά και πολλά «καρφιά» απάντησαν στον Λιάγκα

Παπανώτας VS Σπαλιάρας

Έξω φρενών έγινε ο Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» με μία ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα! Συγκεκριμένα ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε: «αν συνεχίσω να πετάω πέτρες σε κάθε σκυλί που γαβγίζει δεν θα φτάσω ποτέ στον στόχο μου όποτε δεν θα μπω στην διαδικασία να συνεχίσω να απαντάω». Αυτή τη φράση είδε ο Δημήτρης Παπανώτας και του γύρισε το μάτι και ξέσπασε! Η κόντρα συνεχίστηκε με τον Γιάννη Σπαλιάρα να απαντά

Τσαουσόπουλος VS Μουτσινάς

Ο κριτής του X Factor μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στον καινούργιο του ρόλο ως κριτής Talent show. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, όμως, αναφέρθηκε και στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος όταν είχε καλεσμένη τη Μελίνα Ασλανίδου αναφέρθηκε το ζήτημα αν ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος βάφει τα μαλλιά του. Ε… δεν ήθελε και πολύ ο Μιχάλης να απαντήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved