Έρωτας μετά: Το Spoiler του "Ηλία": «Θα γίνουν πράγματα που δεν τα φαντάζεστε»
Συγκλονιστικές εξελίξεις στην σειρά του Alpha «Έρωτας μετά». Ο Γιώργος Παπαπαύλου που υποδύεται τον σκοτεινό Ηλία, αποκαλύπτει...
Media

Έρωτας μετά: Το Spoiler του "Ηλία": «Θα γίνουν πράγματα που δεν τα φαντάζεστε»

Ο Γιώργος Παπαπαύλου υποδύεται τον σκοτεινό Ηλία στη σειρά του Alpha «Έρωτας μετά».

Ο ηθοποιός μιλά για την απόφαση του να κάνει τηλεόραση μετά από 13 χρόνια στο θέατρο, ενώ αποκαλύπτει τι θα δούμε στη συνέχεια στην αγαπημένη σειρά του ALPHA και "προδίδει" αν ευθύνεται για το ατύχημα του Κωνσταντίνου και της Άννας.

giorgos_papapavlou_71718425_1845978638879736_5952710431398824445_n.jpg
Η έρευνα του τροχαίου που άφησε τον Κωνσταντίνο σε κώμα, θα φέρει στο φως τον σκοτεινό ρόλο του Ηλία

Παρότι είσαι αρκετά χρόνια στο χώρο, φέτος αποφάσισες να μπεις στην τηλεόραση με τον «Έρωτα μετά». Τι σε ώθησε σ' αυτό;

«Τα τελευταία 13 χρόνια κάνω μόνο θέατρο. Ήμουν αρκετά διστακτικός με την τηλεόραση, τη φοβόμουν για τους ρυθμούς της, για το αποτέλεσμα που δεν μπορείς να ελέγξεις και αντιστεκόμουν. Αυτή τη φορά όμως με πήρε τηλέφωνο ο Στέφανος Μπλάτσος. Τον ήξερα λίγο και κάποιες δουλειές του μου άρεσαν πολύ στην τηλεόραση. Όταν βρεθήκαμε, ο τρόπος που μου μίλησε και ο τρόπος που δουλέψαμε τη σκηνή για να κάνουμε το δοκιμαστικό μου έδειξαν έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά από υποκριτική. Στη συνέχεια έμαθα και άλλους συναδέλφους που θα έπαιζαν. Όλα αυτά, σε συνδυασμό και με το σενάριο, με έκαναν να πω το «ναι».

Ήξερες ότι θα υποδυθείς έναν από τους κακούς;

«Ήξερα ότι θα είμαι ο βασικός κακός! Ναι, ήταν ξεκάθαρο, από την αρχή. Σε προβλημάτισε κάτι στο ρόλο; Δεν με προβλημάτισε τίποτα. Είχα μόνο μια μικρή αγωνία μη γίνω αντιπαθής στο κοινό, γιατί συχνά ταυτίζει το ρόλο με τον ηθοποιό, αλλά τελικά νομίζω· ότι έχω καταφέρει ως ηθοποιός να μη γίνω αντιπαθής. Γενικά μου αρέσουν οι σκοτεινοί χαρακτήρες, θεωρώ ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον και μου άρεσε και ο τρόπος που έχει γραφτεί ο ρόλος του Ηλία και η πορεία του μέσα στο σίριαλ. Αν ξεκίναγε τώρα η σειρά και ·· με ρώταγες ποιο ρόλο θα ,. ήθελα, αυτόν θα σου έλεγα ξανά. Μου αρέσει και είναι κρτι μακριά από εμένα».

Ο χαρακτήρας που υπάγεσαι είναι ο ηθικός αυτουργός του κεντρικού ζητήματος, της απαγωγής;

«Θέλεις να σου κάνω σπόιλερ! Ειλικρινά, ούτε κι εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε ακόμα. Έχουμε πάρει στα χέρια μας κάποια επεισόδια, αλλά πού πάει η σειρά και ποιος είναι πίσω από όλο αυτό δεν το ξέρουμε ούτε εμείς».

Είδαμε και, το ξεμπρόστιασμα από τη «θεία» σου.

«Ήταν μια σκηνή αρκετά δυνατή και δύσκολη για τον Ηλία, γιατί ξαφνικά εκεί που η θεία του τον υποστηρίζει με πάθος, σε σημείο που παραξενεύει και τον ίδιο η τόση στήριξη της, έπεσε και εκείνη θύμα κάποιων πληροφοριών μη καλά διασταυρωμένων... ίσως... Θα γίνουν πράγματα που δεν τα φαντάζεστε. Μέχρι τώρα, αυτά που έχουμε γυρίσει έχουν συνέχεια ανατροπές. Συνεχώς βγαίνουν καινούργια πράγματα στο φως».

Θα αποκαλυφθεί ότι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σου έχει τόσο μεγάλη αδυναμία;

«Είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα, κάποια στιγμή, να αποκαλυφθεί ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο παρελθόν ίσως... Μεγάλη πιθανότητα να βρεθούμε προ εκπλήξεων σε σχέση με το παρελθόν και των δύο», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved