Άγριες Μέλισσες: Αυτές είναι οι στιγμές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό! Καρέ καρέ όλα τα πλάνα
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτές είναι οι στιγμές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό! Καρέ καρέ όλα τα πλάνα

Άγριες Μέλισσες:Η δραματική σειρά εποχής είναι ο λόγος που το κοινό αγάπησε και πάλι την τηλεόραση.  Η δυνατή ιστορία του, οι υψηλές προδιαγραφές, η κινηματογραφική αισθητική, το ιδιαίτερο καστ και οι διακεκριμένοι συντελεστές την έκαναν αυτόματα νούμερο ένα κάνοντας μας να μιλάμε μέρα νύχτα για τη σειρά

Για τις ανάγκες του σεναρίου (η πλοκή χρονολογείται περίπου τη δεκαετία του '50), χτίστηκε ένα ολόκληρο χωριό, ενώ για την κατασκευή των σκηνικών και των κοστουμιών δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μεταφερθεί πιστά η ατμόσφαιρα της εποχής. Κι επειδή έχουμε ήδη δει αρκετά επεισόδια, συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις συγκλονιστικές σκηνές που κανένας τηλεθεατής δεν πρόκειται να ξεχάσει!

Η μεγάλη έκπληξη, ένας ρόλος πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας, μια τηλεοπτική εμφάνιση που μας καθήλωσε από τα πρώτα λεπτά, αυτός είναι ο ρόλος του «Γιάννου» στις Άγριες Μέλισσες. Στο επεισόδιο της Πέμπτης (4-10), ο Γιάννος μιλά στη Λενιώ για το βράδυ της δολοφονίας.

Της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει πως εκείνη και οι αδερφές της σκότωσαν τον Σέργιο, αλλά δηλώνει διατεθειμένος να πει ότι το έκανε εκείνος. Και ύστερα ήρθε η σκηνή που τον απογείωσε και εμάς μας συγκλόνισε.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τις σκηνές που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (7-10). Ο Γιάννος ακόμη και στη σκηνή που κείτεται νεκρός παραδίδει μαθήματα υποκριτικής δεινότητας. Θείος και ανιψιός έβαψαν με αίμα τα χέρια τους. Μια εξέλιξη που έκανε την Λενιώ και τις αδερφές της να βουλιάξουν ακόμη περισσότερο στις ενοχές. Ο πατέρας του Γιάννου, ο Μιλτιάδης λύγισε στο άκουσμα της είδησης ενώ στη σκηνή πάνω από το νεκρό του γιο, είδαμε να εκτυλίσσεται ένα δράμα.

Αυτό που είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (30-10) ήταν πραγματικά η μεγάλη αποκάλυψη της σειράς. Πολλοί την είδαν, συγκεκριμένα το 40% του τηλεοπτικού κοινού αλλά λίγοι κατάλαβαν πως αυτή τη σκηνή έλυσε το μυστήριο ανάμεσα στην οικογένεια του Γιώργη Σταμίρη (πατέρας των τριών κοριτσιών) και του Μιλτιάδη Σεβαστού.

Είναι η σκηνή εκείνη, οπού ο Μιλτιάδης ανοίγει ένα ξύλινο κουτί, βγάζει από μέσα μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και βλέπουμε μια πανέμορφη γυναίκα με τον ίδιο να λέει: «Αγάπη μου πόσες φορές σε αρνήθηκα». Εκεί ο Μιλτιάδης γυρίζει πίσω στο παρελθόν, οπού είχε δει τον Γιάννο να βλέπει την ίδια φωτογραφία και ρωτά τον πατέρα του, τι δουλειά έχει η φωτογραφία της μητέρας της Δρόσως μέσα στα πράγματα του!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (6-11) αποκαλύφθηκε επιτελούς ο λόγος για τον οποίο τα αδέρφια Σεβαστού μισιούνται θανάσιμα. Η πιο συγκλονιστική σκηνή αποτυπώθηκε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κάνοντας το τηλεοπτικό κοινό να παραληρεί! Είναι η σκηνή εκείνη που είδαμε τον Μιλτιάδη να διατηρεί παράνομη ερωτική σχέση με τη μητέρα των τριών κοριτσιών ενώ παράλληλα μάθαμε πως η Δρόσω είναι ο καρπός του έρωτα του παράνομου αυτού ζευγαριού.
Ο Δούκας μόλις μαθαίνει πως ο πατέρας Σεβαστός θα αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στον αδερφό του, αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό στον Γιώργη, πατέρα των κοριτσιών κι εκεί αρχίζουν όλα!

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (19-11). Ο Λάμπρος είχε πάρει την απόφαση να ζητήσει από τη Θεοδοσία να χωρίσουν αφού πλέον είναι έτοιμος να ζήσει τον έρωτά του με την Λενιώ. Την στιγμή εκείνη που ο δάσκαλος ήταν έτοιμος να αποκαλύψει στη Θεοδοσία τα πάντα, ο πατέρας του, Μιλτιάδης του ζήτησε να μην το κάνει. Όταν ο Λάμπρος του ζήτησε εξηγήσεις, ο Μιλτιάδης του αποκάλυψε πως η Δρόσω είναι κόρη του άρα αδερφή του.

Το σοκ του ήταν μεγάλο ενώ μετά από αυτή την αποκάλυψη αναμένεται να έρθει μια σειρά αναπάντεχων εξελίξεων.

Σοκαριστικές ήταν οι σκηνές που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (20-11). Ο εκβιασμός του Κωνσταντή στον πατέρα του, ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος. Ο Δούκας μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νευρά του ξέσπασε στον γιο του και οι σκηνές του ξυλοδαρμού ήταν σοκαριστικές. Οι δυο άντρες οδηγήθηκαν στον στάβλο με τον Δούκα να χτυπά ανελέητα τον γιο του με το ζώνη του παντελονιού του.

Την ίδια ώρα στο άλλο μέτωπο Λάμπρου και Λενιώς οι εξελίξεις ήταν αναπάντεχες. Ο Λάμπρος μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη ότι η Δρόσω είναι η αδερφή του, δεν μπόρεσε να της πει την αλήθεια.

H σκηνή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτή οπού ο Κωνσταντής οδήγησε την Βιολέτα στον στάβλο και αφού συνευρέθηκαν ερωτικά, εκείνος της πήρε τα ρούχα και την άφησε ημίγυμνη. Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές και οι επιπτώσεις ακόμη πιο τραγικές. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο και εκείνη νιώθει ακόμη μεγαλύτερη ντροπή

Το επεισόδιο (25/11) στις Άγριες Μέλισσες καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό! Παρακολουθήσαμε την πολυσυζητημένη σκηνή, στην οποία η Βιολέτα διασύρεται στο Διαφάνι, αφού αναγκάζεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους μόνο με τα εσώρουχα και γίνεται περίγελος! Το σχέδιο του Κωνσταντή στέφεται με επιτυχία όταν κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και εκείνη ρεζιλεύεται καθώς τριγυρνά στο χωριό με τα εσώρουχα. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος συγκρούεται με την Μυρσίνη και διαλύει τον παράνομο δεσμό τους. Το ίδιο βράδυ, η Βιολέτα καταρρακωμένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών γίνεται η επίσημη δεξίωση προς τιμήν του Νικηφόρου και της Ασημίνας.

Συγκλονιστική ήταν η σκηνή στις Άγριες Μέλισσες, στην οποία μάλιστα επέστρεψε ο Γιάννος και συνομιλεί με τον πατέρα του, Μιλτιάδη ο οποίος έχει μαχαιρωθεί! Ο Χρόνης και ο Προκόπης βρίσκουν τον μαχαιρωμένο Μιλτιάδη, πεσμένο στη βρύση. Ο μαχαιρωμένος Μιλτιάδης ο οποίος έχει χάσει τις αισθήσεις του και βλέπει ξανά τον γιο του Γιάννο που δολοφονήθηκε από τους Σεβαστούς.

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση και συγκίνηση αυτό της Τετάρτης (4-12). Δεν ήταν μόνο οι σκηνές του γάμου και της ένωση του ζευγαριού (Νικηφόρος – Ασημίνα), δεν ήταν μόνο η επιστροφή του Μιλτιάδη μετά την απόπειρα δολοφονίας αλλά κι εκείνη η σκηνή που έκανε το τηλεοπτικό κοινό να λυγίσει από τη συγκίνηση βλέποντας τον ήρωα να κλαίει γοερά. Μιλάμε για εκείνη οπού επιτέλους ο Νέστορας μετά από πολλά χρόνια συνάντησε τον έφηβο εγγονό του. Εκεί είδαμε την επίσκεψη που περίμενε χρόνια. Μια επίσκεψη που του ξύπνησε μνήμες από ένα τραγικό λάθος του παρελθόντος του.

Μια ακόμη σκηνή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό είναι η εκταφή του Γιάννου! Ο πατέρας του Γιάννου, ο Μιλτιάδης δίνει τη συγκατάθεσή του στον νέο ιατροδικαστή και η εκταφή του πέφτει στο Διαφάνι σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Δούκας και ο Μελέτης νιώθουν τον κλοιό να στενεύει για το έγκλημά τους ενώ οι αδερφές Σταμίρη νιώθουν γι’ ακόμα μια φορά το βάρος της πράξης τους. Η εξέταση του άψυχου σώματος του Γιάννου ολοκληρώνεται και το πόρισμα είναι έτοιμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved