GNTM: Η Χαρά Παππά αποχώρησε και μας έδειξε το μονόπετρο που της έδωσε ο Μπουράκ Χακί
Media

GNTM: Η Χαρά Παππά αποχώρησε και μας έδειξε το μονόπετρο που της έδωσε ο Μπουράκ Χακί

Η Χαρά Παππά αποχώρησε από το GNTM και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τον αγαπημένο της Μπουράκ Χακί, έδειξε το μονόπετρο που της έκανε δώρο και μίλησε για την πρόταση συμβίωσης.

Η Χαρά Παππά τόνισε: «Στην Τουρκία πήρα την απόφαση να βρεθώ δύο χρόνια πριν λόγω του Μπουράκ, που ήμουν μαζί του. Ήθελα να συγκατοικήσω με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν 7 μήνες ήδη μαζί». Και είπε: «Ήταν κάτι έντονο από την αρχή. Δεν τον γνώριζα. Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν πολύ γοητευτικός, γλυκός»!

Και δεν δίστασε να πει η Χαρά Παππά για τον σύντροφό της, Μπουράκ Χακί: «Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρα μου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και ο ίδιος στη ζωή του. Θα ήταν πολύ κακό και άσχημο να με κρατήσει πίσω επειδή εκείνος είναι σε κάποια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Για αυτό και τον αγαπώ τόσο, με καταλαβαίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα σε μια σχέση».

Και φυσικά μας έδειξε και το μονόπετρο που της χάρισε και είπε στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου: «Ναι, είναι μονόπετρο. Το έχω και το φορούσα πριν από το παιχνίδι” απάντησε με χαμόγελο η πρωήν διαγωνιζόμενη του GNTM. “Ήταν κάτι σαν πρόταση συμβίωσης διότι πως θα έφευγα έτσι από την Τουρκία. Το σκέφτηκε πιο ρομαντικά ο Μπουράκ.

Τώρα, μετά την ολοκλήρωση του GNTM, θα ήθελα πάρα πολύ να αφοσιωθώ λίγο στη δουλειά μου γιατί είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και με κάνει χαρούμενη»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved