Άγριες Μέλισσες: Δεν θα πιστεύεις πώς έγινε στην Δρόσω πρόταση για τη σειρά (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Δεν θα πιστεύεις πώς έγινε στην Δρόσω πρόταση για τη σειρά (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Στα 27 της χρόνια, η Δανάη Μιχαλάκη κατάφερε να κάνει όλη την Ελλάδα να τη γνωρίσει και να μιλά για εκείνη.

Με όνειρα και πολλές σκέψεις για το μέλλον στις αποσκευές της, η Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 απολαμβάνει όλο αυτό που ζει χωρίς όμως να εφησυχάζει. που ζει χωρίς όμως να εφησυχάζει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Πώς προέκυψε η πρόταση;
«Μου έστειλε ένα μήνυμα στο facebook η casting director να πάω για οντισιόν. Με είχε προτείνει κάποιος από την παραγωγή που με θυμόταν από παλαιότερη δουλειά. Όταν μου είπαν τις πρώτες λεπτομέρειες για τη σειρά, μου κίνησε το ενδιαφέρον ότι μιλούσαμε για σειρά εποχής. Έκανα το πρώτο κάστινγκ, μετά πήγα και δεύτερη φορά, όπου βρέθηκα σε σκηνή με τον Γιάννο. Με ειδοποίησαν, τελικά, για να μου πουν: «Δανάη, καλησπέρα, σου έχω στείλει τα πρώτα εννέα επεισόδια και η πρώτη ανάγνωση είναι μεθαύριο»!


Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις;
«Δεν το περίμενα, ήμουν και σε μια περίεργη φάση τότε, οπότε το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι ήδη βρισκόμουν στη Σύρο, στον τόπο καταγωγής μου, όπου δούλευα εκεί τα καλοκαίρια»


Φανταζόσουν αυτή τη μεγάλη επιτυχία;
«Περίμενα ότι η σειρά θα πάει καλά, όχι όμως όλο αυτό που ακολούθησε»


Τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε περισσότερο;
«Το ότι θα μπορούσε αυτή η σειρά να είναι ταινία. Όταν καθόμουν στο μόνιτορ και παρακολουθούσα σκηνές, αυτό που έβλεπα ήταν κινηματογραφικό. Η φωτογραφία, π σκηνοθεσία είναι μοναδικά»


Είναι η πρώτη τηλεοπτική εμπειρία που έχεις;
«Εχω κάνει κάποια γκεστ, δεν είχα καμία εμπειρία όμως από έναν μεγάλο ρόλο. Θα τολμήσω, πάντως, να πω ότι δεν αγχώθηκα»


Πώς μπόρεσες να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βρεις τα πατήματα σου;
«Ηταν και είναι πολύ καλό το κλίμα, οι συνάδελφοι, οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες είναι εκπληκτικοί. Δουλεύουμε σε έναν υπέροχο χώρο, σε ένα χωριό που έχει δια-μορφωθεί αποκλειστικά για εμάς. Όλο αυτό σε συνδυασμό ότι βάδιζα στην αρχή στα τυφλά, με βοήθησε στο να μην αγχωθώ και να σκέφτομαι: «Ξεκινάμε και βλέπουμε!».


Μετά το πρώτο επεισόδιο, μετά τα υψηλά ποσοστά και όλη αυτή τη φρενίτιδα που άρχισε να δημιουργείται γύρω από τις «Άγριες Μέλισσες» πώς ένιωσες;
«Αισθάνθηκα όμορφα, ένιωσα υπερήφανη που δουλέψαμε τόσο σκληρά και δώσαμε αυτό το αποτέλεσμα. Για να είμαι ειλικρινής, παρασυρθήκαμε κι εμείς τόσο πολύ από το σενάριο, τη σκηνοθεσία, δουλεύαμε τόσες ώρες, οπότε άργησα κάπως να αντιληφθώ τι συμβαίνει. Να σημειώσω, όμως, ότι γι' αυτό που αισθάνομαι περισσότερο υπερήφανη είμαι για το ότι ακόμη κι αν η σειρά δεν είχε αυτό το αποτέλεσμα, αυτή την απήχηση, όλοι εμείς οι συντελεστές θα δουλεύαμε το ίδιο σκληρά», λέει στο Tv Kous Kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved