X Factor τελικός: H φαντασμαγορική έναρξη και η εκθαμβωτική Δέσποινα Βανδή (vid+pics)
Media

X Factor τελικός: H φαντασμαγορική έναρξη και η εκθαμβωτική Δέσποινα Βανδή (vid+pics)

X Factor τελικός: Ο μεγάλος νικητής του φετινού τάλεντ σόου θα αναδειχθεί απόψε σε έναν τελικό που πραγματικά ήταν από το πρώτο κιόλας λεπτό του φαντασμαγορικός και πολύ λαμπερός. 

Ακόμα πιο λαμπερή όμως ήταν η Δέσποινα Βανδή η οποία έκανε την εμφάνισή της στο stage του talent show με μία υπέροχη χρυσή τουαλέτα.

Φυσικά ήταν δημιουργία των Miro, του αγαπημένου της σχεδιαστικού διδύμου. Είχε συνδυάσει το υπέροχο φόρεμά της με κοσμήματα Danelian diamond club ενώ το στάιλινγκ το είχε επιμεληθεί η Έλενα Βαζούρα. Το μακιγιάζ ήταν δια χειρός Βάσως Νακοπούλου ενώ τα μαλλιά από τον Βασίλη Μπουλούμπαση.

Η άφιξη της παρουσιάστριας έγινε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και ύστερα από τις υπέροχες ερμηνείες κάποιων από τους παίκτες που συμμετείχαν φέτος στο X Factor. Οι πρώην διαγωνιζόμενοι οι οποίοι ήταν παρόντες στον μεγάλο τελικό, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικο τραγούδι για να υποδεχτούν τους φιναλίστ και φυσικά τη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τη φαντασμαγορική έναρξη του μεγάλου τελικού που θα αναδείξει τον τραγουδιστή με τον... X Factor...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved