X Factor τελικός: Η συγκίνηση του Δημήτρη Παπατσάκωνα για τον πατέρα του και την αδερφή του (vid)
Η συγκίνηση του Δημήτρη Παπατσάκωνα
Media

X Factor τελικός: Η συγκίνηση του Δημήτρη Παπατσάκωνα για τον πατέρα του και την αδερφή του (vid)

X Factor τελικός: Μια ανάσα πριν την ανάδειξη του νικητή ανάμεσα στους Δημήτρη Παπατσάκωνα, Γιάννη Γρόση και AC2 ( Αντονι- Γουίνς) και η συγκίνηση πλημμυρίζει απο τα πρώτα λεπτά του σόου 

Ο Δημήτρης Παπατσάκωνας απο την ομάδα του Χρήστου Μάστορα άνοιξε το διαγωνιστικό κομμάτι του τελικού του X Factor με το τραγούδι του Hozier - Take me to church.

Πριν την εμφάνισή του στο stage του X Factor προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο μιλούσαν για τον Δημήτρη η αδελφή του και ο πατέρας του. Τα λόγια της οικογένειάς του συγκίνησαν τον τραγουδιστή που με κόπο κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά του, ιδιαίτερα την στιγμή που ο πατέρας του τραγούδησε το τραγούδι που του τραγουδούσε όταν ήταν μικρός.

Η αδερφή του Δημήτρη Παπατσάκωνα


«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον αδερφούλη μου που έφτασε στον τελικό. Όταν τον βλέπω να τραγουδάει συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή του και με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα» είπε μεταξύ άλλων η αδερφή του Δημήτρη Παπατσάκωνα.

Ο πατέρας του Δημήτρη Παπατσάκωνα


«Τον θυμάμαι να τραγουδάει στο bar που είχαμε λίγο μετά που περπάτησε να βγάζει φωνούλες και να πηγαίνει να χτυπάει το χέρι στον Dj και να του ζητάει τραγούδια» είπε ο πατέρας του τραγουδιστή ανεβάζοντας έναν κόμπο στο λαιμό του Δημήτρη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δείτε την πρώτη ερμηνεία του Δημήτρη Παπατσάκωνα στη σκηνή του τελικού του X Factor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved