Γυναίκα χωρίς όνομα: Απίστευτη τραγωδία- Η σπαρακτική σκηνή που θα σοκάρει το κοινό
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Απίστευτη τραγωδία- Η σπαρακτική σκηνή που θα σοκάρει το κοινό

Γυναίκα χωρίς όνομα:Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένεται να παρακολουθήσουμε προσεχώς στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 . 

Ο Νίκος πυροβολεί την κόρη του, την Κλειώ και εκείνη πέφτει αιμόφυρτη μαθαίνοντας με τον πιο σκληρό τρόπο μέχρι που είναι ικανός να φτάσει ο πατέρας της.

Μία λάθος στιγμή είναι αρκετή για να συμβούν πράγματα που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα με τον χειρότερο τρόπο. Σύμφωνα με το my tv η σεναριογράφος της σειράς, Μαρία Γεωργιάδου, έχει γράψει μια σπαρακτική σκηνή. Όλα, λοιπόν, ξεκινούν όταν ο Νίκος, θολωμένος από το μίσος του για τον Φώτη, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει και να τον βγάλει για πάντα από τη μέση. Έτσι, ο άντρας, οπλοφορώντας, πηγαίνει να τον συναντήσει.

Την ίδια στιγμή, ο Φώτης βρίσκεται ανυποψίαστος στο μπαρ που έχε ο Μιχάλης. Λίγα λεπτά αργότερα, φτάνει εκεί ο Νίκος έτοιμος για όλα! Ο άντρας εισβάλλει στον χώρο και μόλις βλέπει τον Φώτη τον σημαδεύει και τραβάει τη σκανδάλη. Όλοι κοιτάζουν έντρομοι και μέσα σε δευτερόλεπτα ακούγεται ο πυροβολισμός! Όμως, αντί για τον Φώτη, η σφαίρα πετυχαίνει την κόρη του Νίκου, την Κλειώ. Η τελευταία πέφτει αιμόφυρτη στο πάτωμα και η εικόνα αυτή σοκάρει τους πάντες. Περισσότερο, όμως, από όλους τον ίδιο τον Νίκο, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως πυροβόλησε τον άνθρωπο που αγαπά όσο κανέναν άλλο στον κόσμο, την κόρη του.

Η εικόνα της αναίσθητης κοπέλας και η λίμνη αίματος που δημιουργείται αμέσως στον χώρο τρελαίνουν τον Νίκο, ο οποίος δεν ξέρει τι να κάνει. Παράλληλα, η κατάσταση της Κλειώς είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και η κοπέλα δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η ίδια όμως πρέπει αυτή τη φορά να διαχειριστεί και το γεγονός πως ο πατέρας της ίσως δεν είναι αυτός που πίστευε όλα αυτά τα χρόνια και ίσως όλοι έχουν δίκιο για το πόσο επικίνδυνος είναι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved