GNTM: Η Ζενεβιέβ αποκαλύπτει τα πάντα για τις τρεις φιναλίστ λίγο πριν το τελικό!
Media

GNTM: Η Ζενεβιέβ αποκαλύπτει τα πάντα για τις τρεις φιναλίστ λίγο πριν το τελικό!

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για τις τρεις φιναλίστ, την Κάτια Ταραμπάνκο, την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κέισι Μίζιου!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε πώς έχει μεγάλη αγωνία για τον αποψινό τελικό και μίλησε μία μία για τις τρεις παίκτριες.

Συγκεκριμένα είπε: «Η Κάτια είναι ένα παρά πολύ δυναμικό κορίτσι που όπου τη ρίξεις θα κάνει τη δουλειά της πολύ σωστά. Είναι επαγγελματίας, άψογη και δεν φοβάται τίποτα. Δεν θα προβληματιστεί με κάποιο κόνσεπτ, δεν θα νιώσει αμφιβολία για τον εαυτό της. Έχει μια πολύ εσωτερική δύναμη. Έχει τρομερή σιγουριά για τον εαυτό της, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Μερικοί το θεωρούν έπαρση αλλά βοηθάει σε αυτή τη δουλειά. Γιατί αν πιστεύεις στον εαυτό σου, η κάμερα το βλέπει αυτό»!

Και συνέχισε για την Κέισι: «Αγαπημένη η Κέισι, την λατρεύω… Πιστεύω πως στις χήρες ήταν η ωραιότερη της στιγμή, έκανε τους πάντες να σωπάσουν. Είναι ένα κορίτσι που ξέρει ότι είναι σέξι και δεν το φοβάται. Έχει πολλή δύναμη»!

Όσο για την Άννα Μαρία υπογράμμισε: «μικρή Ζεν» και πρόσθεσε: «Δυστυχώς η φύση σε κάποιους ανθρώπους δίνει τα πάντα απλόχερα. Η Άννα Μαρία είναι το πρόσωπο που θα κερδίζει πάντα στο κάστινγκ και θα την θυμάσαι πάντα»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Και οι τρεις έχουν κόνσεπτ που τα πήγαν συγκλονιστικά και κόνσεπτ που δεν τα πήγαν. Είχαν πάντα σκαμπανευάσματα»!

Δείτε όλα όσα είπε πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved