8 λέξεις: Ανατροπές, απρόσμενες εξελίξεις και η εξαφάνιση που θα σοκάρει
Media

8 λέξεις: Ανατροπές, απρόσμενες εξελίξεις και η εξαφάνιση που θα σοκάρει

8 λέξεις:Μία μεγάλη ανατροπή θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ , επιστρέφοντας στους δέκτες μας με την έλευση του νέου έτους.

Αυτή αφορά τη σχέση μεταξύ του Οδυσσέα και του Μιχαήλ, οι οποίοι, με αφορμή ένα δυσάρεστο γεγονός, αφήνουν πίσω όσα τους χώριζαν!

Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 προγραμματίζεται να επιστρέψει, εκτός απρόοπτου, στους δέκτες μας το ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΪ.

Ανατροπές, απρόσμενες εξελίξεις και δυσάρεστα γεγονότα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν και στα νέα επεισόδια, αφού εξαιτίας ενός λάθους της Ηλιάνας η μικρή Αριάδνη εξαφανίστηκε! Η Ηλιάνα βρίσκεται πια στην Κέρκυρα για να ηρεμήσει, αλλά μία τυχαία συνάντηση με τον Οδυσσέα γίνεται αιτία να ανταλλάξουν σκληρά λόγια και εν συνεχεία εκείνη να πάει στο ατελιέ και να επιτεθεί στην Έρση. Την ίδια μέρα, μάλιστα, η Ηλιάνα κάνει το μοιραίο λάθος: παρατάει την κόρη της μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο για να επιτεθεί στο αγαπημένο ζευγάρι, αλλά όταν επιστρέφει η μικρή λείπει! Σύμφωνα με το Mytv, στα νέα επεισόδια, η Ηλιάνα δεν καταφέρνει να εντοπίσει την κόρη της και ενημερώνει σχετικά τον αδελφό της, τον Δημήτρη, ο οποίος με τη σειρά του τηλεφωνεί στον Μιχαήλ και τον πληροφορεί για το συμβάν, πριν το μάθει από τις ειδήσεις.

Η εξαφάνιση της Αριάδνης κινητοποιεί ολόκληρο το νησί προκειμένου να την εντοπίσουν, αλλά μάταια, με αποτέλεσμα όλοι να περνούν πολύ δύσκολες ώρες. Ακόμα, με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Οδυσσέας κάνει άλλη μία κίνηση απέναντι στον αδελφό του. Συγκεκριμένα, πηγαίνει στο σπίτι του Μιχαήλ και του συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο- με τον τελευταίο να δείχνει να συγκινείται με τη στάση και τη συμπεριφορά του Οδυσσέα. Οι δύο άντρες ενώνονται σαν μια γροθιά, προκειμένου να βρουν τη μικρή Αριάδνη πριν της συμβεί κάτι κακό, και δείχνουν να είναι έτοιμοι να αφήσουν πίσω όσο τους χώριζαν όλα αυτά το χρόνια. Βέβαια, αυτό μπορεί εύκολα να ανατραπεί όταν αποκαλυφθεί πως ο Μιχαήλ είχε συχνή επικοινωνία με τον πατέρα τους και ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι ζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved