Νέα εποχή ενότητας για την ΕΝΕΔ
Media

Νέα εποχή ενότητας για την ΕΝΕΔ

Νέα εποχή ενότητας «ξημερώνει» για την Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ), η οποία ενισχύεται ακόμα περισσότερο, γνωστοποιώντας την επάνοδο της Liquid Media στους κόλπους της, ενός εκ των κορυφαίων ψηφιακών ομίλων Μέσων Ενημέρωσης της Ελλάδας.

Με την κίνηση αυτή η ΕΝΕΔ μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στο 2020, μια χρονιά - ορόσημο για τους εκδότες του διαδικτύου και με ισχυρές προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης για την επίτευξη των πολλαπλών σκοπών της... «για μια νέα, πιο δυναμική, πιο ενωτική, πιο εξωστρεφή και εν τέλει πιο ουσιαστική ΕΝΕΔ, η οποία επιτέλους θα αποκτήσει τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει εξαρχής: να υπηρετεί με ενωτικό -και όχι διχαστικό- τρόπο τους σοβαρούς εκδότες του Διαδικτύου», όπως χαρακτηριστικά τονίζει -μεταξύ άλλων- στο μήνυμά του, ο πρόεδρος της ΕΝΕΔ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΝΕΔ για την επιστροφή της Liquid Media:

«Η ΕΝΕΔ ανακοινώνει ότι η Liquid Media επανέρχεται στους κόλπους της Ένωσης μετά την αποχώρησή της τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Έχοντας στο portfolio της τίτλους όπως τα gazzetta.gr, insider.gr, reader.gr, jenny.gr, luben.gr, neopolis.gr, mixanitouxronou.gr, spirossoulis.com και akispetretzikis.com η Liquid Media αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην ελληνική αγορά, με τα digital brands της να αποτελούν τη σταθερή «αγαπημένη καθημερινή συνήθεια» εκατομμυρίων χρηστών, είτε αναζητούν την ενημέρωση είτε την ψυχαγωγία».

Ο Πρόεδρος της ΕΝΕΔ, κος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε: «Η επιστροφή της Liquid Media είναι απόδειξη της ισχυρής προοπτικής που δημιουργεί η ΕΝΕΔ. Πρωτοβουλίες όπως η συνεργασία με τον ΙΑΒ για τη δημιουργία μιας νέας σύγχρονης μέτρησης επισκεψιμότητας, η οργανωμένη, μεθοδική και ουσιαστική επαφή με την Πολιτεία για την ενίσχυση του έργου της Ένωσης και της θέσης των Εκδοτών Διαδικτύου γενικότερα, καθώς και πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε φάση μελέτης από το Διοικητικό Συμβούλιο και θα τεθούν προς έγκριση στην επόμενη γενική Συνέλευση, δημιουργούν τις συνθήκες για μια νέα, πιο δυναμική, πιο ενωτική, πιο εξωστρεφή και εν τέλει πιο ουσιαστική ΕΝΕΔ, η οποία επιτέλους θα αποκτήσει τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει εξαρχής: να υπηρετεί με ενωτικό -και όχι διχαστικό- τρόπο τους σοβαρούς εκδότες του Διαδικτύου. Η σύμπλευση εκδοτικών οργανισμών, που αναπτύσσονται και διέπονται από όραμα και προοπτική, κρίνεται αναγκαία σε αυτή τη νέα πορεία και με χαρά καλωσορίζω εκ νέου την Liquid Media στην Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved