Ευχάριστη είδηση! Αυτή η σειρά ετοιμάζεται να επιστρέψει (Photos)
Media

Ευχάριστη είδηση! Αυτή η σειρά ετοιμάζεται να επιστρέψει (Photos)

Σίγουρα αυτή η τηλεοπτική είδηση αποτελεί μία από τις πιο ευχάριστες που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό.

Η τηλεοπτική σειρά λοιπόν που υπέγραφε με οίστρο ο ευφάνταστος Θοδωρής Πετρόπουλος και που έγραψε τη δική της ένδοξη ιστορία στα τηλεοπτικά μας πράγματα, θα επιστρέψει σε αυτά, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές.

Ο Πέτρος Μπούτος που ανέλαβε το τιμόνι στο νέο MEGA, επιθυμεί διακαώς να «αγκαλιάσει» στο μενού του, τον τρίτο κύκλο της σαρωτικής, μαύρης κωμωδίας, που ήταν η τελευταία σειρά που έκλεισε για το παλιό MEGA το 2013 πριν φύγει για τον ΑΝΤ1.

Με το που «έκλεισε» λοιπόν στο νέο MEGA ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον Πετρόπουλο για να προχωρήσει στον τρίτο κύκλο της σειράς που χτύπησε τρελές θεαματικότητες και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Αν όλα πάνε καλά και αφού εξοφληθούν όσοι συντελεστές έχουν να παίρνουν λεφτά από τον προηγούμενο κύκλο, τότε θα μπουν στο φουλ οι μηχανές προκειμένου να ξεκινήσουν τα άκρως απαιτητικά γυρίσματα της σειράς για να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο του 2020.

Την σκηνοθεσία θα υπογράψει και πάλι η Αμαλία Γιαννίκου, ενώ το καστ θα παραμείνει ως είχε πάντα αν πάνε όλα καλά και λυθούν τα οικονομικά θέματα που υπήρχαν.

Δείτε ποια σειρά θα επιστρέψει στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved