Ρένια Λουιζίδου: «Δεν ξέρουμε πώς θα πήγαινε το Σόι αν συνέχιζε»
Media

Ρένια Λουιζίδου: «Δεν ξέρουμε πώς θα πήγαινε το Σόι αν συνέχιζε»

Η Ρένια Λουιζίδου μπορεί να ετοιμάζεται για το «Καφέ της Χαράς», ωστόσο η άλλη τηλεοπτική επιτυχία «το σόι σου» που ολοκληρώθηκε αναπάντεχα δεν την άφησε ανεπηρέαστη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, λοιπόν, αναφέρθηκε σε αυτό και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την ολοκλήρωση της σειράς του Alpha. Ακόμη, με αφορμή το remake του «Καφέ της Χαράς» αναφέρθηκε σε ένα ενδεχόμενο remake των «Απαράδεκτων» και πώς θα ήταν λόγω της απώλειας του Βλάσση Μπονάτσου.

Ερχομαι στην άλλη επιτυχία των τελευταίων χρόνων, το «Σόι». Θεωρείς άδικη, λανθασμένη εκ μέρους του ΑΙρηη την απόφαση να διακοπεί η σειρά;

Είναι στην απόλυτη ευχέρεια κάθε καναλιού να αποφασίζει για τα προγράμματα του. Εν μέρει την καταλαβαίνω. Οταν μια σειρά παίζεται 5 και 6 σεζόν, το κανάλι κάποια στιγμή θέλει' να ανανεώσει το πρόγραμμα του. Ολα όμως κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δεν ξέρουμε όμως από την άλλη αν συνέχιζε το «Σόι» πώς θα πήγαινε. Αισθάνθηκε ο Alpha πως το «Σόι» ενδεχομένως να δυσκολευτεί για ακόμη μία σεζόν; Θέλησε να ανανεώσει το πρόγραμμα του; Το έκανε.

Εμείς, παρότι αρκετά κουρασμένοι έπειτα από πέντε χρόνια, δυσκολευτήκαμε συναισθηματικά με αυτήν την απόφαση. Φυσιολογικό δεν είναι; Ημασταν πολύ δεμένη ομάδα. Γίναμε σόι όνομα και πράγμα. Ζήσαμε στο «Σόι» μια ζωή. Οπότε όποια στιγμή και αν μας έλεγαν πως τελειώνει, θα δυσκολευόμασταν. Επαγγελματικά δεν ξέρω... Ισως να ήταν και για εμάς καλύτερο να ολοκληρωθεί.

Σεναριακά θεωρείς πως άντεχες;

Ως Ρένια θα σου πω ότι μια σειρά με δύο μεγάλες οικογένειες όπως αυτές στο «Σόι» θα μπορούσε να πάει επ' άπειρον. Αν υπάρχει μια μεγάλη σεναριακή ομάδα να το υποστηρίξει. Η δική μας ζοριζόταν πλέον. Τρεις άνθρωποι ήταν. Είχαν πήξει τα παιδιά. Δεν ξέρω όμως καλλιτεχνικά αν θα ήθελα να παίζεται 15 χρόνια. Συναισθηματικά όμως μου κόστισε.

Εχουν κάποια βάση τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη σειρά να επιστρέφει την επόμενη σεζόν;

Με έχουν ρωτήσει και άλλοι. Δεν έχω καμία κρούση και καμία επαφή, και ούτε και άλλοι συνάδελφοι που μιλάω μαζί τους. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό...

Η Ρένια Λουιζίδου στη σειρά «Το σόι σου»

Στην περίπτωση των «Απαράδεκτων» πιστεύεις ότι θα μπορούσε να υπάρξει ριμέικ χωρίς τον Βλάσση;

θα ήταν πολύ θλιβερό... Και στον βαθμό που ξέρω τη Δήμητρα αλλά και τους υπόλοιπους συναδέλφους, δεν νομίζω κανένας μας να το δοκίμαζε.

Γιατί τηλεοπτικά έχουμε πολλά χρόνια να σε δούμε σε δράμα; Καλά είχε πάει η «Κλεμμένη ζωή» και είχες αποσπάσει και κολακευτικά σχόλια για την ερμηνεία σου».

Στο θέατρο με βλέπετε. Ημουν πέντε χρόνια στο «Σόι». Φέτος άρχισε να κινείται η μυθοπλασία Πριν οι παραγωγές ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Κυρίως καθημερινές δραματικές σειρές υπήρχαν...

Σου έχει γίνει πρόταση για καθημερινή σειρά;

Μία - δύο φορές. Μου είναι δύσκολος ο συνδυασμός με το θέατρο λόγω ωραρίων. Αν έχω μια σεζόν ένα χαλαρό Δευτερότριτο στο θέατρο, ενδεχομένως να το έκανα, ανάλογα βέβαια με τπν πρόταση. Ομως νομίζω πως ο συνδυασμός καθημερινής θεατρικής παρουσίας και καθημερινής σειράς με πολύωρα γυρίσματα θα ήταν πολύ δύσκολος. Δεν θέλω να πηγαίνω στη δουλειά μου και να σέρνομαι (γέλια).

Πηγή: Tv Έθος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved