Καφέ της Χαράς: Πώς αφήσαμε και πώς θα βρούμε τον «Φατσέα»; (Photos)
Media

Καφέ της Χαράς: Πώς αφήσαμε και πώς θα βρούμε τον «Φατσέα»; (Photos)

Καφέ της Χαράς: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τη σειρά που τον σημάδευσε.

Ο ίδιος, μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό αποκάλυψε διάφορα για την επιστροφή της σειράς.

Πριν από λίγο καιρό ξεκινήσατε γυρίσματα και για «Το καφέ της Χαράς». Μιλήστε μας για αυτή την πολύ αναμενόμενη επιστροφή...

Η πρώτη φορά που είπαμε ότι μας ενδιαφέρει να κάνουμε ξανά «Το καφέ της Χαράς» ήταν το 2010, με την προϋπόθεση να υπάρξουν οι ιδανικές συνθήκες. Αυτές βρέθηκαν τώρα, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Κακά τα ψέματα, είναι μία σειρά που την έχουμε αγαπήσει όλοι, και οι θεατές και οι συντελεστές, ενώ προσωπικά με σημάδεψε και έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου και στην καριέρα μου.

Της χρωστάω πολλά. Σίγουρα έχουμε μεγάλη χαρά για αυτό που γίνεται αλλά και αγωνία για το αποτέλεσμα. Το να κάνεις ξανά μία σειρά, ύστερα από 15 χρόνια, φέρεις ευθύνη απέναντι στο κοινό αλλά και στο προηγούμενο υλικό.

Ποια ήταν τα συναισθήματα σας όταν βρεθήκατε ξανά στα παλιά λημέρια;

Το πρώτο γύρισμα που κάναμε ήταν στο καφενείο και υπήρχε μια συγκίνηση που βρέθηκα ξανά σε αυτόν τον χώρο έπειτα από 15 χρόνια. Ωστόσο, η πίεση, η βροχή και το ταβάνι που έσταζε στο καφενείο, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο, οι περιπέτειες με τις κάμερες και κάποιες άλλες δυσκολίες δεν μας άφησαν να βγάλουμε αυτή τη συγκίνηση. (Γελάει.)

Από εκεί και πέρα, σε ανθρώπινο επίπεδο, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα, αφού με τα παιδιά βρισκόμασταν όλα αυτά τα χρόνια και με κάποια κάναμε άλλες δουλειές.

Σε τι φάση βρίσκουμε τον Φατσέα 15 χρόνια μετά;

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Φατσέα, εγκατέλειψε τη Σταυρούλα έγκυο. Από τότε έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή τους, ενώ σήμερα ο γιος τους είναι ένα αξιοθαύμαστο παιδί που δεν έχει καμία σχέση με τον Φατσέα. Κατά τα άλλα, ο τελευταίος είναι ίδιος και απαράλλακτος. Το ίδιο ρεμάλι.

Τον βλέπουμε να γίνεται οπαδός της ανακύκλωσης και της κλιματικής αλλαγής, αλλά μην είστε σίγουροι ότι το κάνει συνειδητά.

Ο Φατσέας και η Σταυρούλα δεν είναι πια μαζί. Θα τη διεκδικήσει εκ νέου;

Θα κάνει τα πάντα για να την προσεγγίσει και δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει ακόμα και τον γιο τους. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης, είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved