Καφέ της Χαράς: Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει η «Χαρά» σε 15 χρόνια! (Photos)
Media

Καφέ της Χαράς: Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει η «Χαρά» σε 15 χρόνια! (Photos)

Καφέ της Χαράς: Η σειρά του ΑΝΤ1 επέστρεψε και η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για όλα σε γνωστό περιοδικό.

Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφέρθηκε φυσικά στη σειρά ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς ένιωσε όταν βρέθηκε στα ίδια μέρη.

Τελικά, επιστρέψατε στο «Καφέ».

Ήταν, κυρίως, πρόβλημα χρόνου και συντονισμού. Το «Καφέ της Χαράς» είναι ένα σίριαλ που απαιτεί χρόνο προετοιμασίας, δεν είναι πλατό. Στη φάση που έπρεπε να γραφτούν τα επεισόδια, οι χρόνοι μου ήταν περιορισμένοι.

Πώς νιώσατε στο ίδια μέρη, με τους ίδιους ανθρώπους;

Ήταν πολύ ωραίο και συγκινητικό. Αλλά ήταν και περίεργο, ύστερα από τόσα χρόνια. Παρόλα αυτά, συντονιστήκαμε αμέσως. Ήταν σαν να μεσολάβησε πολύ μικρότερο διάστημα. Γιατί το «Καφέ» παραμένει πολύ οικείο για όλους μας.

Πόσο έχει αλλάξει η Χαρά σε 15 χρόνια;

Η Χαρά έχει φτάσει μέχρι την Αυστραλία, έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της και έχει μια σχέση. Παραμένει βέβαια η Χαρά, γιατί ο χαρακτήρας δεν αλλάζει με τα χρόνια, απλώς κινείται πια σε άλλο «γκάζι».

Η κόρη της είναι αυτή που έχει την τάση να ορμήσει στα πράγματα και να γυρίσει στο χωριό. Η Χαρά βρίσκεται σε άλλη φάση και προσπαθεί να την εμποδίσει να κάνει τα ίδια λάθη.

Έχετε αλλάξει κι εσείς σε αυτό το διάστημα;

Για όλους μας έχουν περάσει τα χρόνια και αλίμονο αν είσαι ο ίδιος που ήσουν πριν από 15 χρόνια.

Άλλα πράγματα αφορούν ένα ρόλο, βέβαια, και άλλα τον ηθοποιό. Δεν έχω και τίποτα παρόμοιο με τη Χαρά στη ζωή μου έτσι κι αλλιώς.

Μπαίνετε όμως με την ίδια ορμή στο ρόλο, όπως πριν από 15 χρόνια;

Νομίζω πως όχι. Αν και ποτέ δεν ήμουν ως χαρακτήρας φοβερά ενθουσιώδης, όπως η Χαρά.

Έχετε καταλάβει τι είναι αυτό που αρέσει τόσο σε αυτή τη σειρά;

Δεν έχω ιδέα, πραγματικά! (γέλια)!

Μερικά πράγματα είναι σαν να γίνονται μόνα τους, δεν μπορείς ούτε να τα υπολογίσεις ούτε να τα κουμαντάρεις, ώστε να έρθουν στα δικά σου μέτρα. Η σειρά αυτή είχε μια ειλικρίνεια, ήταν κάτι πολύ γλυκό και αναγνωρίσιμο για όλους μας. Είχε μια αθωότητα, όπως οι παλιές ελληνικές ταινίες.

Δεν ξέρω βέβαια αν κι αυτό θα ήταν αρκετό για να κάνει ένα σίριαλ να κρατήσει τόσο πολύ μέσα στα χρόνια. Είναι μια χημεία, η οποία είτε δημιουργείται είτε όχι και δεν μπορείς να την αναλύσεις.

Πιστεύετε ότι τώρα μπορεί να έχει αντίστοιχη επιτυχία;

Από τότε που ξεκινήσαμε, έχουν περάσει 15 χρόνια. Έχουν συμβεί πράγματα και θαύματα από κείνη την εποχή, στην ελληνική τηλεόραση, στη ζωή μας, στη χώρα...

Ποιος μπορεί να ξέρει; Κι εγώ με πολλή περιέργεια περιμένω να δω αν θα λειτουργήσει ξανά ή αν τα πράγματα έχουν περάσει σε ένα άλλο στάδιο. Είναι μια πρόκληση, είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved