Χάρης Ρώμας - Αννα Χατζησοφιά: Ξεκαθαρίζουν αν θα γίνει sequel του Κωνσταντίνου και Ελένης
Media

Χάρης Ρώμας - Αννα Χατζησοφιά: Ξεκαθαρίζουν αν θα γίνει sequel του Κωνσταντίνου και Ελένης

Το «Καφέ της Χαράς» έρχεται και πάλι, με τον Χάρη Ρώμα και την Αννα Χατζησοφιά να αναλαμβάβουν δράση για νέες περιπέτειες των ηρώων.

Οι δυο τους παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για τα νούμερα τηλεθέασης και αν τους προβληματίζουν, ενώ αναφέρθηκαν στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και αν πρόκειται να το ξαναδούμε!

Εχετε αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης;

Χάρης Ρώμας: Οχι ιδιαίτερη. Αισθάνομαι μάλλον σι­γουριά, γιατί μου αρέσει αυτό που βλέπω να προκύπτει. Είμαι, πάντως προετοιμασμένος και για το -σίγουρα δυσάρεστο- συναίσθημα της αποτυχίας. Σε αυτή τη δουλειά που επιλέ­ξαμε να υπηρετήσουμε πάντα όλα είναι πιθα­νά. Δεν είναι δεδομένος ο τρόπος που θα α­ντιδράσουν οι θεατές.

Αννα Χατζησοφιά: Ε, ναι, φυσικά, μη λέμε ψέματα, μια σχε­τική αγωνία πάντα υπάρχει για την τηλεθέαση. Αλλά το πρώτο που μας απασχολεί είναι η ποιότητα της δουλειάς να είναι εφάμιλλη με το παλιό «Καφέ». Από τις αρκετές ώρες που πέ­ρασα στο μοντάζ μπορώ να πω ότι το πετύ­χαμε, μάλιστα τεχνικά είναι καλύτερη δουλεία.

Θα κάνατε κάποια στιγμή σίκουελ και το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Χ.Ρ.: Νομίζω ότι θα γίνουμε γραφικοί αν κάνουμε σίκουελ όλων των επιτυχημένων σειρών μας.

Α.Χ.: Δεν υπάρχει τέτοια σκέψη. Ποτέ δεν υπήρχε.

«Κωνσταντίνου και Ελένης»

Τι άλλαξε σε σένα, Χάρη, και σε σένα, Αννα, στα χρόνια που μεσολάβησαν από το πρώτο «Καφέ»;

Χ.Ρ.: Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από τότε που πρωτοξεκίνησε το «Καφέ». Πιστεύω ότι σε αυτά τα χρόνια, έγινα πιο σοφός πιο υπομονετικός -αυτό ήταν δύσκολο- και πιο δοτικός -αυτό ήταν σωτήριο!

Α.Χ.: Ωριμάσαμε σε αυτά τα χρόνια, με την καλή έννοια, ανοιχτήκαμε και σε άλλα πράγματα". Εγώ βρέθηκα για ένα φεγγάρι και στο Κοινοβούλιο -τρομερή εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Κάποιες στιγμές νομίζω ότι δεν άλλαξα καθόλου, άλλες πάλι βλέπω στο Ρ3οεοοοί< αναρτήσεις 10 χρόνων πριν και το άτομο που τα έγραψε είναι ένας ξένος. Ποια είναι η ευχή σας για τον κόσμο, αλλά και για εσάς, για τη νέα χρονιά που μας χτυπά την πόρτα;

Χ.Ρ.: Η ευχή μου είναι και συμβουλή: Να αγαπούν οι άνθρωποι περισσότερο και σίγουρα ένα μέρος τουλάχιστον αυτής της αγάπης θα τους επιστραφεί.

Α.Χ.: Οσο κι αν κινδυνεύω να ακουστώ σαν... υποψήφια Μις Κόσμος υγεία, αγάπη, ειρήνη. Τίποτε άλλο τελικά δεν έχει σημασία.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved