Media

Άγριες Μέλισσες: «Όσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια είναι συγκλονιστικά»

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» θα έχει εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν κι άλλο.

Τα επόμενα επεισόδια και όσα θα διαδραματιστούν είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά, και ο «Κουρέας» Γιώργος Ηλιόπουλος μας δίνει μια γεύση από όσα θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2020.

Ο ρόλος σας είναι κωμικός, αλλά είναι το πρόσωπο που μαθαίνει τα πάντα. Θα μάθει πράγματα τα οποία ενδεχόμενο» να τον βάλουν σε κίνδυνο;

Δεν διαβάζω παρακάτω σενάρια και επειδή το βλέπω σαν μια μεγάλη ταινία, δεν θέλω να τα ξέρω όλα. Ούτως ή άλλως, δεν έχουμε κιόλας παραπάνω σενάρια στα χέρια μας.

Θα δούμε το χαρακτήρα σας να αναπτύσσεται περισσότερο στην ιστορία;

Όπως σε όλες τις σειρές, οι χαρακτήρες ανοίγουν, κλείνουν, έρχονται, φεύγουν. Αυτό το ξέρει καλύτερα η Μελίνα.

O «Κουρέας» Γιώργος Ηλιόπουλος

Ποια είναι για εσάς η μεγαλύτερη δυσκολία των γυρισμάτων;

Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη παραγωγή, με πάρα πολύ κόσμο. Δεν είναι μόνο αυτό που βλέπετε. Είναι πολλοί οι χώροι και τα δικά μας γυρίσματα είναι κυρίως εξωτερικά, επομένως εξαρτώνται σε ένα μεγάλο βαθμό από τον καιρό.

Είναι όμως τόσο ωραία η συνθήκη, τόσο μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή σε όλο αυτό, που δεν το σκέφτεσαι. Σαφώς και είναι κουραστικό, αλλά το να συμμετέχεις σε μια εμβληματική σειρά είναι ένα μεγάλο στοίχημα που κάνει τα κανάλια να εμπιστευτούν ξανά Έλληνες δημιουργούς. Δεν είναι μόνο ότι αποτελεί μια υπερπαραγωγή, στην οποία συμμετέχουν εξαιρετικοί ηθοποιοί. Είναι ότι αφορά μια ιδέα που απ' άκρη σ' άκρη μυρίζει Ελλάδα. Ο Έλληνας ήθελε να ακούσει ιστορίες που ξέρει και πράγματα που έχει ακούσει από τους μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς του. Ελπίζουμε τα κανάλια να γίνουν πιο τολμηρά και να εμπιστευτούν νέους δημιουργούς, γιατί υπάρχουν εξαιρετικά πράγματα στα συρτάρια τους.

Πώς θα θέλατε να εξελιχθεί η κεντρική ιστορία της σειράςς

Όσα και να σου πω είναι λίγα μπροστά σε αυτά που έρχονται στα επόμενα επεισόδια. Θα είναι συγκλονιστικά!

Πηγή: 7 μέρες Tv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved