Άγριες Μέλισσες: Του ξέφυγε spoiler για τη σχέση Κυπραίου – Λενιώς!  (Photos)
Άγριες Μέλισσες
Media

Άγριες Μέλισσες: Του ξέφυγε spoiler για τη σχέση Κυπραίου – Λενιώς! (Photos)

Ο Γιάννης Στάνκογλου  φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε μεταξύ άλλων για τις Άγριες Μέλισσες και τη σχέση Κυπραίου – Λενιώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Enjoy και μάλιστα του ξέφυγε ένα spoiler

«Σίγουρα ο Κυπραίος είναι διπρόσωπος. Προσπάθησε με δόλιους τρόπους να αποκτήσει από τον Δούκα Σεβαστό γη. Θέλει κτήματα. Κάπου επιτέλους να ριζώσει. Θα τα καταφέρει; Δεν ξέρω ειλικρινά ούτε εγώ να σας πω. Το σίγουρο είναι ότι ο Θωμάς έχει ένα πολύ σκοτεινό και δύσκολο παρελθόν που τον καθορίζει. Ήταν στην Αντίσταση στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά μετά κάτι έγινε... Ο πόλεμος τον έχει καθορίσει και ψάχνει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αυτό με γοητεύει στον ρόλο μου, ότι δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλός ούτε και κακός. Ο Θωμάς έχει μια κρυφή ζωή και πολλές κρυφές σκέψεις. Με έχει δυσκολέψει υποκριτικά, δεν ξέρω πώς να τον αντιμετωπίσω» δήλωσε στο περιοδικό ο Γιάννης Στάνκογλου για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε στην gallery που ακολουθεί το spoiler που ξέφυγε στον Γιάννη Στάνκογλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved