Πρωτοχρονιά 2020: Η Σία Κοσιώνη εύχεται για τη νέα χρονιά με την πιο ανατρεπτική φωτογραφία της!
Media

Πρωτοχρονιά 2020: Η Σία Κοσιώνη εύχεται για τη νέα χρονιά με την πιο ανατρεπτική φωτογραφία της!

Πρωτοχρονιά 2020: Στο κατώφλι του νέου χρόνου, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους τις ευχές με την πλέον ανατρεπτική φωτογραφία της. 

Η σιδηρά κυριά της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ λίγο πριν φύγει το 2019 ανέβασε μία φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται να κρατάει ένα σταυρόλεξο που έχει για εξώφυλλό του τη φωτογραφία της και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το πιο πρωτότυπο δώρο που έλαβα φέτος ήρθε απο τον @efkonstantinos! Βγαίνω και σε γριφολεξο! Άλλωστε και η ζωή μας ένας γρίφος είναι που αναζητάμε τη λύση του διαρκώς. Με την ευχή να χαιρόμαστε κάθε δευτερόλεπτο αυτής της μοναδικής περιπέτειας καθημερινά, σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη, γεμάτη χρονιά!»

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να στείλει τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους που την αποθέωσαν φυσικά για την υπέροχη φωτογραφία της.

Η αλήθεια είναι πως το 2019 υπήρξε ιδιαίτερα γενναιόδωρο μαζί της αφού τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε σταθερά βήματα ανόδου, καθώς η οικογενειακή της ευτυχία είναι αναμφισβήτητη, όπως και η επιτυχία της στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού που ανήκει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της όμορφης δημοσιογράφου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved