Στην ΕΡΤ1 τα δικαιώματα του The New Pope: Πότε θα αρχίσει να προβάλλεται
Media

Στην ΕΡΤ1 τα δικαιώματα του The New Pope: Πότε θα αρχίσει να προβάλλεται

Με Ελληνικό ενδιαφέρον η σειρά The New Pope αφού ανάμεσα στους Jude Law,  John Malkovich,  Sharon Stone, και  Marilyn Manson, παίζει και μια Κύπρια ηθοποιός 

Τα δικαιώματα προβολής δύο εκ των πλέον δημοφιλών ξένων σειρών, του «The Young Pope» αλλά και του «The New Pope», που αποτελεί συνέχεια του πρώτου, εξασφάλισε η ΕΡΤ. Από αυτό τον μήνα καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αρχίσει να προβάλλεται από την ΕΡΤ1 το «The New Pope».

Στην σειρά παίζει και η Κύπρια Κίκα Γεωργίου η οποία θα ενσαρκώσει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πολυβραβευμένου Ιταλού σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο μια μυστηριώδη ηρωίδα, ισότιμο μέλος σε ένα καστ που περιλαμβά­νει μεγάλους σταρ όπως ο Jude Law, ο John Malkovich, η Sharon Stone, ακό­μη και ο Marilyn Manson.

Η Κίκα Γεωργίου


Η Κύ­πρια καλλιτέχνις που έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Αθήνα, έχει διαγράψει μια εν­διαφέρουσα πορεία στο θέατρο και έχει διακριθεί στο σινεμά, αφού για την ερμηνεία της στην ταινία του Γιώργου Γκικαπέππα «Η πόλη των παιδιών» τι­μήθηκε το 2012 με το Βρα­βείο Α' Γυναικείου Ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

young-pope-canceled-or-season-2-release-date-hbo-1-e1485915244258.jpg
Ο Jude Law σαν ΠάπαςΟ Jude Lawυποδύεται τον μυθοπλαστικό χαρακτήρα του Πάπα Πίου του 13ου.

Η σειρά αφηγείται τις περιπέτειες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο νέος και γοητευτικός Πάπας στα νέα του καθήκοντα ως «άνθρωπος του Θεού» και προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved