Γιώργος Παπαδάκης: «Ήξερα ότι θα αποτύχω στη βραδινή ζώνη»
Media

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήξερα ότι θα αποτύχω στη βραδινή ζώνη»

Πιο ειλικρινής από ποτέ ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» εξήγησε γιατί απέτυχε στην βραδινή ζώνη, όπου τον είδαμε να αναλαμβάνει τα ηνία βραδινής εκπομπής στον ΑΝΤ1 στο παρελθόν. Ακόμη, αναφέρθηκε στην σύζυγό του και παραδέχτηκε ότι παραμένει ερωτευμένος.

Κυκλοφορείτε με μηχανή. Οι δικοί σας άν­θρωποι δεν ανησυχούν; Δεν σας είπαν ποτέ «πάρε ένα αυτοκινητάκι»;

Για να πάρεις αυτοκινητάκι, πρέπει να έχεις χρήματα. Εχω. Επίσης πρέπει να ξέρεις να οδηγείς Δεν ξέρω. Εχω, όμως μια καταπληκτι­κή γυναίκα και μια εξαιρετική οδηγό και με έ­χει βολέψει αυτό. Μου αρέσει η μηχανή πά­ρα πολύ. Αισθάνομαι ελεύθερος.

Η γυναίκα σας βρίσκεται διπλά σας σε ό,τι κι αν κάνετε. Εχετε τη διάθεση να της εκφράζετε καθημερινά την αγάπη και την ευγνωμο­σύνη σας;

Εάν αυτά τα 30 χρόνια θεωρούνται επιτυχημέ­να, δεν οφείλονται σε εμένα, αλλά στη γυναίκα μου. Δεν είναι μόνο γυναίκα μου, είναι τα πάντα για εμένα. Η αισθη­τική της, η κριτική της, ο τρό­πος που εκφράζει την αγάπη της με συγκλονίζουν. Ισως να είναι και κάποια πράγμα­τα που μου έχουν λείψει ως παιδί, αλλά δεν θα ήθελα να τα συζητήσουμε. Είναι ο άν­θρωπος που μου προσφέρει την τέλεια σχέση. Γι' αυτό δηλώνω ερωτευμένος χωρίς να έχει περάσει ο ενθουσιασμός της πρώτης γνωριμίας μας που έγινε εδώ, στον ΑΝΤ1.

Τηλεόραση παρακο­λουθείτε;

Τα πάντα. Επίσης σιχαίνο­μαι τους ανθρώπους που λένε ότι δεν βλέπουν τήλεόραση, ενώ παρακολου­θούν τα πάντα. Δεν σνομπάρω κανένα πρό­γραμμα. Μπορεί να μου αρέσει ή να μη μου αρέσει, αλλά δεν θα κατηγοριοποιήσω κανένα πρόγραμμα. Βλέπω όλες τις ενημερωτι­κές εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων και ό­λες τις εκπομπές.

Βρεθήκατε και στη βραδινή ζώνη. Θα το ξανακάνατε;

Δεν θα το ξαναέκανα ποτέ! Ούτε μου άρεσε, ούτε είμαι το κατάλληλο πρόσωπο να το κάνει. Τότε τα πράγματα ήταν περίεργα στον ΑΝΤ1. Επρεπε να κάνουμε κάτι. Μου το ζήτησαν α­πό το κανάλι και το έκανα, παρόλο που ήξερα ότι θα αποτύχω και απέτυχα! Να σου πω για­ τί απέτυχα; Μετά από τόσα χρόνια, είναι δύ­σκολο να κάνεις το πρωί τη μαθήτρια και το βράδυ την πόρνη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν ψυχαγωγία και εκείνοι που κάνουν ενημέρωση. Εγώ δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία.

Λέτε δύσκολα όχι;

Στους ανθρώπους που αγαπώ λέω δύσκο­λα όχι!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved