8 λέξεις: Ο Δημήτρης κρύβεται πίσω από την εξόντωση της Ηλιάννας – Το άλλο πρόσωπο του αδερφού της
Media

8 λέξεις: Ο Δημήτρης κρύβεται πίσω από την εξόντωση της Ηλιάννας – Το άλλο πρόσωπο του αδερφού της

Σοκάρουν οι εξελίξεις της σειράς «8 λέξεις».

Ο Οδυσσέας μαθαίνει για την επιστροφή του πατέρα του, Μάρκου Καλλέργη, στην Ελλάδα και πέφτει από τα σύννεφα, ενώ η αγω­νία του κορυφώνεται τη στιγμή που χτυπάει η πόρτα του σπι­τιού του και αντικρίζει τον πατέρα του έπειτα από δέκα χρόνια. Τότε, οι δύο άντρες ξενυχτούν παρέα, συζητώντας για το παρελθόν και όλα τα χρόνια απουσίας του.

Στη συνέχεια, α Μάρκος αποφασίζει να επισκε­φθεί και τη Νόνα, που δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το βράδυ που εξαφανίστηκε, ενώ από τη συζήτηση τους προκύπτουν πολλά ερωτήμα­τα για το τι πραγματικά συνέβη στο κελάρι των Καλλέργηδων εκείνη τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς. Επίσης, όλα δείχνουν πως πολλά μυστικά δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα και τον Μάρκο να μη σκοπεύει να πει όλη την αλήθεια.

Από την άλλη, η κατάσταση της υγείας της Κατερί­νας δεν κρίνεται ανησυχητική, αλ­λά η ταραχή ηου προκάλεσε στον Μιλτιάδη τον οδηγεί να της ζητήσει να τα ξαναβρούν. Οπως και γίνε­ται. Παράλληλα, η Σμαράγδα και ο Ι Λουκάς επισκέπτονται μια κλινική και ενημερώνονται για τις διαδικα­σίες που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να μείνει έγκυος.

Ο Μιλτιάδης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Άκης βλέπει τα προβλήματα που τον απασχολού­σαν το τελευταίο διάστημα να εξομαλύνονται. Ο Δη­μήτρης αποδέχεται επιτέλους τη μικρή Αθηνά, την κό­ρη που απέκτησε από τη Σμαράγδα, και ο γιατρός της Ηλιάνας τον ενημερώνει ότι η ψυχολογική κατάστα­ση της κόρης του παρουσιάζει θετική πορεία και πως τις επόμενες μέρες θα βγει από την κλινική.

Σύντομα, όμως, ο Άκης μαθαίνει ένα άσχημο νέο που ενδέχε­ται να του αποφέρει μεγάλες ζημιές στην εταιρεία. Από την άλλη, ο Φοίβος στήνει παγίδα θανάτου στη Σοφία, αφού τη θεωρεί εμπόδιο για τα επόμενα σχέδια του. Έτσι, της ρίχνει υπνωτικό στο ποτό και την πετάει με το αυτοκίνητο της αε έναν γκρεμό. Τα νέα για τον θάνατο της Σοφίας στενοχωρούν απίστευτα τον Μιλτιάδη, την Ιφιγένεια και την Κατερίνα, ενώ ο Φοίβος παίζει θέα­τρο και τους κοροϊδεύει όλους.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μιλτιάδης ενημερώνει την Τόνια πως τη θέση της στο γραφείο θα πάρει και πάλι η Κατερίνα, πράγ­μα που σημαίνει ότι θα χάσει τη δουλειά της. Η Τόνια, θέλοντας να τον εκδικηθεί, επικοινωνεί με τον Αλέκο και οι δυο τους καταστρώνουν σχέδιο. Συγκεκριμένα, τον καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση και έτσι ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο κατώφλι της καταστροφής της καριέρας του και της υπόληψης του.

Αργότερα, ο Άκης αρχίζει νa πιστεύει πως έχει δίκιο π Ηλιάνα που κατηγορεί το Μιχαήλ ότι έστησε όλα αυτά τα περιστα­τικά που συνέβησαν για να την τρελάνει και ανα­θέτει στον Αλέκο να κάνει μια έρευνα για αυτό το θέ­μα. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα βγαίνει από την κλινική και ορκίζεται να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για τον θά­νατο της κόρης της και την ψυχική της κατάρρευση.

Το άλλο πρόσωπο του Δημήτρη

Ο Οδυσσέας και ο Μάρκος πηγαίνουν στην Αθήνα ώστε η οικογένεια Καλλέργη να μα­ζευτεί και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις για τα πεπραγμένα των τελευταίων χρόνων. Ωστόσο, η Ναυσικά δείχνει ενοχλημένη από την προοπτική αυτής της συνάντησης και, από ό,τι φαίνεται, όχι άδικα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μάρκος ξεμπροστιάζει τη Ναυσικά μπροστά στον Οδυσσέα και στον Μιχαήλ, δίνοντας λεπτομέρειες του γάμου τους που τα παιδιά αγνοούσαν.

Ακόμα, ο Μάρκος γνωρίζει τη Ρωξάνη και τον εγγονό του, ενώ παράλληλο κοινοποιεί στους γιους του τα επαγγελματικά του σχέδια. Αυτά τα νέα δεν αργούν να διαδοθούν και να φτάσουν στα αυτιά του Άκη, ο οποίος συνειδηταποιεί πως ο Μάρκος μόλις έγινε ο νούμερο ένα επιχειρηματικός αντίπαλος του και ο πόλεμος θα είναι μέχρις εσχάτων, σύμφωνα με το my tv.

Συγχρόνως, η Ηλιάνα πηγαίνει στην Κέρκυρα και όλα μαρτυρούν πως κάτι έχει στο μυαλό της. Κανένας δεν ξέρει ποια είναι τα σχέ­δια της νεαρής γυναίκας για να εκδικηθεί τον Οδυσσέα και την 'Ερση, παρά μόνο μία «περίεργη» γυναίκα, η Αγγελική, στην οποία έχει αναθέσει να τους παρακολουθεί συ­νέχεια. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης συναντιέται με τον Μητροφάνη και αποκαλύπτει το άλ­λο του πρόσωπο. Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης βρισκόταν πίσω από πολλά που συνέβαιναν στην Ηλιάνα και διατάραξαν την ψυχική της ισορροπία αλλά­ζει πολλά πράγματα στην εξέλιξη των γεγονότων.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Δημή­τρης σκοπεύει να συνεχίσει τις ενέργειες προκειμένου να εξοντώσει ολοκληρωτικά την. αδελφή του. Η Εύα πηγαίνει στο σπίτι του Νικηφόρου, βρίσκοντας σαν αφορμή την επιστροφή των χρημάτων που της έχει δανείσει, και έχει ένα συναισθηματικό ξέσπα­σμα από την πλευρά της, που δείχνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ανάμεσα τους.'Επειτα ο Νικηφόρος, θέλοντας να αναθερμάνει τη σχέση του με την Εύα; σκέφτεται να της κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Η Ηλιάννα πέφτει θύμα απαγωγής – Η αποκάλυψη των λεπτομερειών στην ακόλουθη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved