Κώστας Φραγκολιάς: «Η τηλεόραση μού έχει προσφέρει περισσότερα από όσα εγώ»
Media

Κώστας Φραγκολιάς: «Η τηλεόραση μού έχει προσφέρει περισσότερα από όσα εγώ»

Ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος για πέμπτη χρονιά συμμετέχει στην εκπομπή Happy Day, μιλάει για όσα βλέπουμε ή δεν βλέπουμε στο πλατό αλλά και για όσα του έχει προσφέρει η εμπειρία του από την τηλεόραση μέχρι σήμερα. 

Tι λέει αλήθεια ο ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιαστής για τις αλλαγές που έγιναν φέτος στην εκπομπή και ποια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάζει; Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκαλύπτεται...

Σου ταίριαξε το φετινό σχήμα στην εκ­πομπή;

Νιώθω όπως στην πρώτη μου χρονιά, που συστήνομαι στους νέους συνεργάτες και μου συστήνονται κι αυτοί. Κυλούν ωραία τα πράγματα.

Φέτος υπάρχει έντονος τηλεοπτικός ανταγωνισμός.

Υπάρχει, αλλά δεν νιώθω πιεσμένος. Νιώθω πολύ ωραία, όπως πάντα. Κάνουμε μια πολύ καλή προσπάθεια, γιατί δουλειά μας είναι να κρατάμε τον κόσμο χαρούμενο, αλλά και ενημερωμένο.

Έχεις πει ότι η τηλεόραση δεν είναι η μεγα­λύτερη σου αγάπη. Εχει αλλάξει αυτό;

Δεν είναι η μεγαλύτερή μου αγάπη οι εκπο­μπές. Νομίζω πως η τηλεόραση μου έχει προσφέρει περισσότερα από όσα της έχω προ­σφέρει εγώ. Πέντε χρόνια μετά, όμως, την αγαπώ την εκπομπή κι ας έχουμε κάποιες φορές και στενάχωρα πράγματα. Μου δίνει δηλαδή και στενοχώριες.

Εννοείς σε σχέση με τις συνεργασίες ή με τα νούμερα;

Με όλα. Αν κάποιες φορές ας πούμε, δεν πά­με καλά, αν έχουμε να παίξουμε μια είδηση λυπητερή, αν οι συνεργάτες φεύγουν κι έρ­χονται. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι και πίσω από τις κάμερες που εσείς δεν τους ξέρετε.

Έχοντας και την ιδιότητα του ηθοποιού, ζή­λεψες κάτι από τα φετινά επιτυχημένα σίριαλ;

Ζήλεψα, αλλά δεν είναι σίριαλ. Ζήλεψα το «Football Stories» στον ΑΝΤ1. Δεν ξέρω αν θα μου ταίριαζε, αλλά θα ήθελα να μου ταίριαζε.

Οι εκπομπές ειδικού περιεχομένου ίσως εί­ναι ρίσκο και για τα κανάλια και για τους ανθρώπους που τις κάνουν.

Προφανώς. Ομως, από την άλλη, είναι κά­τι που διευρύνει τους ορίζοντές σου. Μπο­ρείς να ασχοληθείς με κάτι πολύ διαφορετι­κό, που θα σου προσφέρει γνώση. Αφενός δηλαδή, να περνάς ωραία και αφετέρου να μαθαίνεις πράγματα τα οποία δεν ήξερες.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved