Ρένια Λουιζίδου: «Ο Χάρης είναι ο μοιραίος άντρας της ζωής μου» (photos)
Media

Ρένια Λουιζίδου: «Ο Χάρης είναι ο μοιραίος άντρας της ζωής μου» (photos)

Πολύ χαρούμενη που επέστρεψε τηλεοπτικά με το remake της σειράς Το καφέ της Χαράς είναι η Ρένια Λουιζίδου η οποία μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Χάρη Ρώμα

Η αγαπημένη ηθοποιός, μάλιστα χαρακτηρίζει τον σεναριογράφο και συμπρωταγωνιστή της τον... μοιραίο άντρα της ζωής της. Διαβάστε τι ακριβώς αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου για τις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών αλλά και για το τι πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια του Καφέ της Χαράς.

Mετά από 16 χρόνια επανήλθε στις τηλεοπτικές μας οθόνες η συνέχεια του επιτυχημέ­νου σίριαλ «Το καφέ της Χαράς», το οποίο όμως, λόγω των συχνών επαναλήψεων στην τηλεόρα­ση, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Ναι, «Το καφέ της Χαράς Part 2». Με τις επαναλήψεις συμβαίνει αυτό που λες, σαν να μην πέρασε μια μέρα, πέρασαν όμως 16 χρόνια. (Γέλια.) Κανείς μας δεν είναι ο ίδιος μετά από 16 χρόνια. Οι άνθρωποι αλλάζουν, δικαίως, γιατί κάτι θα πήγαινε στραβά. Τα παιδιά, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, έγραψαν ένα σενάριο για την ηλικία μας πλέον. Το «Καφέ της Χαράς» είναι ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί παίζεται συνέχεια, ενώ μέχρι πριν από 2-3 χρόνια με ρωτούσαν αν είναι καινούργια τα επεισόδια που βλέπουν να παίζονται στην τηλεόραση, λες και έχουμε μπει στην ψύξη, σαν τον Walt Disney.

Πώς νιώθεις που θα το ξαναζήσεις 16 χρόνια μετά;

Έχω μεγάλη αγωνία, αλλά και μεγάλη χαρά, για το πώς θα είμαστε τώρα. Εμείς αισθανόμαστε ότι έχου­με ξαναπιάσει το... νήμα από εκεί που το αφήσαμε, τώρα περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.

Θα μπουν καινούργια πρόσωπα στο σίριαλ;

Η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από το γιο του Πόποτα και την κόρη της Χαράς. Αυτή είναι η αφορμή που ξαναγυρίζω στο Κολοκοτρωνίτσι, γι' αυτό που πάει να αναπτυχθεί ανάμεσα σ' αυτά τα δύο παιδιά. Τα κεντρικά πρόσωπα είναι οι διάδοχοί μας και οι αντιδράσεις μας σε σχέση με το δίδυμο αυτό. Εμείς πα­ραμένουμε «κόκκινο πανί» ο ένας για τον άλλο, δεν συμφωνού­με πουθενά. Πρόκειται για δύο ανθρώπους που τραβάνε ο ένας τον άλλο, με την έλξη των ετερωνύμων που έλκονται, αλλά... είναι πολύ ετερώνυμα, βρε παιδί μου. (Γέλια.)

Το σίκουελ ενός σίριαλ είναι ριψοκίνδυνο στις μέρες μας;

Είναι ριψοκίνδυνο, αλλά δεν το φοβάμαι αρκετά, όχι στο βαθμό του να μην το τολμήσω. Όλα εξαρ­τώνται από την κεντρική ιδέα, αν υπάρχει ο λόγος για να γίνει ένα σίκουελ. Αν είναι να γίνει μόνο και μόνο για να «πατήσει» σε κάτι που κάποτε λειτούργησε, είναι λάθος σαν σκεπτικό. Η σεναριακή ιδέα που είχαν τα παιδιά, σε σχέση με τα τηλεοπτικά παιδιά μου, ήταν μια πάρα πολύ καλή σεναριακή αφορμή για να γίνει το δεύτερο μέρος.

Η Τζόυς Ευείδη και ο Χάρης Ρώμας, με τους οποίους συνεργάζεσαι, ανήκουν στους καλούς και αγαπημένους σου φίλους...

Είναι άνθρωποι με τους οποίους δεν χαθήκαμε από τότε που συνεργαστήκαμε στο «Καφέ της Χαράς». Με την Τζόυς υπήρχε η φιλική σχέση και πριν τη σειρά, ενώ με τον Χάρη δούλεψα πρώτη φορά σ' αυτό το σίριαλ, όπως και με όλο το καστ, γνωριστή­καμε εκεί και δουλέψαμε μαζί 3 υπέροχα χρόνια. Εκεί αποκτήσαμε σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές που συνεχίστηκαν μέσα στο χρόνο, οπότε είμαστε πολύ εξοικειωμένοι ο ένας με τον άλλο, έτσι υπάρχουν σχέσεις αγάπης κι εκτίμησης μεταξύ μας. Ο Χάρης είναι ο μοιραίος άντρας της ζωής μου... Τι να πω γι' αυτόν... θα είμαστε εδώ πάλι να τσακωνόμαστε, να δι­αφωνούμε, δεν θα τον αντέχω, δεν θα με αντέχει... Αυτό που ξέρετε, γιατί δεν αλλάζει ο άνθρωπος, το κύτταρο παραμένει... κύτταρο.

Περισσότερο σε παρακίνησε ο προ­σωπικός ή ο επαγγελμα­τικός παράγοντας για αυτή τη συνεργασία;

Δεν ξέρω, ούτε χρειάστηκε να το σκεφτώ, είναι σαν να πήραμε την απόφαση όλοι μας ταυτόχρονα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved