Καφέ της Χαράς: Παίρνει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν
Media

Καφέ της Χαράς: Παίρνει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

Καφέ της Χαράς: Πότε θα δώσει το πράσινο φως ο ΑΝΤ1 για την συνέχιση της σειράς και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά

Η πρεμιέρα του 4ου κύκλου του καφέ της Χαράς έφερε χαμόγελα στον ΑΝΤ1 αφού η σειρά όπως αποδείχτηκε παρέμεινε δημοφιλής παρά το πέρασμα των χρόνων.
Το μέχρι και 51% που κατάφερε η σειρά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποδεικνύει την δυναμική της.
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε σε τηλεοπτικό περιοδικό για τη σειρά και προδίδει πότε η σειρά θα πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν


Πόσα
επεισόδια είναι η συμφωνία με τον σταθμό;
Η αρχική συμφωνία προβλέπει την προβολή της σειράς μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, ενώ πρόσφατα συμφωνήσαμε ότι αν έχει την επιθυμη­τή απήχηση -και επειδή μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει- να πάμε και την επόμενη σεζόν. Για κάποια επεισόδια, βέβαια, γιατί το γράφου­με μόνοι μας, είναι δύσκολο προϊόν και έχουμε την επιμέλεια των πά­ντων. Ευτυχώς, ο σκηνοθέτης Τάκης Μιχαήλ είναι ένας άνθρωπος ζω­ής για εμάς, όπως και ο διευθυντής φωτογραφίας.

Η Ρένια Λουιζίδου, τώρα που δεν δεσμεύεται με άλλο σταθμό και σειρά, θα γίνει μόνιμη κάτοικος του Κολοκοτρωνιτσιου;
Η Ρένια παίζει σε διάφορα επεισόδια, όχι σε όλα, και είναι βασικός άξο­νας. Παίζει και με την παρουσία της και με την απουσία της.

θεατρικά τώρα, για δεύτερη χρονιά» παρουσιάζετε την κωμωδία «Ο βαφτιστικός της κυρίας» στο θέατρο Αθηναϊς.
Πέρυσι, με τον Στράτο Μαρκίδη, πήραμε τη Θεατρική Σκηνή Αθηναϊς και την ανακαινίσαμε, με όσους έρχονται να μένουν κατάπληκτοι με τη διαμόρφωση του χώρου. Εκεί, παρουσιάζουμε τον «Βαφτιστικό της κυρίας», που πάει εξαιρετικά καλά σε μία δύσκολη χρονιά. Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις να κάνουμε μία μικρή περιοδεία και ίσως να το συ­νεχίσουμε και για τρίτη χρονιά αλλά δεν είμαι σίγουρος. Σέ περίπτω­ση που δεν συνεχιστεί, έχω βρει ήδη -και έχω αγοράσει τα δικαιώμα­τα-του επόμενου έργου.

Πηγή:Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved