Aύριο ζωντανά το "X-Factor" και οι διαγωνιζόμενοι- Γνωρίστε τους...
Media

Aύριο ζωντανά το "X-Factor" και οι διαγωνιζόμενοι- Γνωρίστε τους...

 Ανοίγει αύριο στον ΑΝΤ1 η αυλαία του "X-Factor" με τον Σάκη Ρουβά live να παρουσιάζει τους διαγωνιζόμενους αλλά και να ερμηνεύει το μεγάλο του hit «Παράφορα» για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Guest star η Σουηδέζα Pauline. .

H μεγάλη στιγμή έφτασε. Από τα 15.000 ταλέντα που διεκδίκησαν φέτος μια θέση στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της τηλεόρασης, 16 τα κατάφεραν. Και τώρα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους ζωντανά πάνω στη σκηνή!

Oι τέσσερις κριτές / managers έχουν κάνει την τελική επιλογή τους. Τέσσερις καλλιτέχνες από κάθε ομάδα θα ζήσουν το μαγικό ταξίδι του X FACTOR. Ο Γιώργος Λεβέντης, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Νίκος Μουρατίδης, θα είναι και φέτος στο πλευρό των ομάδων τους. Θα καθοδηγούν και παράλληλα θα αξιολογούν τα παιδιά με αντικειμενικότητα, αλλά και με πολύ πάθος! Οι ομάδες που αναλαμβάνουν οι κριτές είναι:

• o Γιώργος Λεβέντης τα αγόρια 16-24 ετών
• ο Γιώργος Θεοφάνους τα groups
• η Κατερίνα Γκαγκάκη τα κορίτσια 16-24 ετών
• ο Νίκος Μουρατίδης τους καλλιτέχνες άνω των 25 ετών


ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ 16 ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ «X FACTOR»:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16 - 24

• ΝΙΚΚΙ PONTE

Ζει στον Καναδά. Γεννήθηκε τη 1η Αυγούστου 1991. Οι κριτές την ανακάλυψαν στην οντισιόν της Νέας Υόρκης και από την πρώτη στιγμή τους μάγεψε με τον αυθορμητισμό της και βέβαια με το ταλέντο της.
.
• ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κύπρο. Η μητέρα της είναι από την Αγγλία. Είναι η μικρή του «X Factor», αφού είναι μόνο 16 ετών. Γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1994 και ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων.

• ΚΙΡΚΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Οι κριτές την είδαν στην οντισιόν της Αθήνας και τους εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και με τις γνώσεις της στο κλαρίνο και την κιθάρα. Προέρχεται από μουσική οικογένεια - ο πατέρας της είναι ο Δημήτρης Κατσαρός από τους Ζιγκ Ζαγκ. Γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1992 και το ζώδιό της είναι Δίδυμος.

• ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΟΥ

Είναι η δεύτερη φορά που ήρθε στο «X Factor» και επιτέλους κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της: να φτάσει στα live. Γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 8 Σεπτεμβρίου 1993. Είναι 17 ετών και το ζώδιό της είναι Παρθένος. Μέσα από το «X Factor» θέλει να δει ως πού μπορούν να φτάσουν οι δυνατότητές της στο τραγούδι και τη μουσική.

25+
ΚΡΙΤΗΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ: ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

• ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι πτυχιούχος μουσικών σπουδών του πανεπιστημίου Αθηνών και έχει σπουδάσει ”Grade 8 Popular Vocals’’στο Royal University of London. Γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1984 στη Λεμεσό της Κύπρου και είναι 26 ετών. Το ζώδιό του είναι Λέων.

• ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΟΤΑΣ

Γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1979 και το ζώδιό του είναι Λέων. Ο 31χρονος Αλέξανδρος έχει μία μεγάλη αγάπη: τον 4χρονο γιο του, στον οποίο τηλεφωνεί κάθε μέρα πριν τραγουδήσει για να πάρει δύναμη. Είναι από την Καβάλα και εργαζόταν για αρκετό καιρό ως επαγγελματίας τραγουδιστής σε νυχτερινά μαγαζιά.

• ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Είναι 33 ετών. Γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1976 και το ζώδιό της είναι Τοξότης. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Λεμεσό της Κύπρου. Στην οντισιόν της Κύπρου κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με την φωνή και το συναίσθημά της.


• PATRICK GUIBERT

Ήρθε στην οντισιόν της Αθήνας από το Παρίσι όπου ζει και εντυπωσίασε τους κριτές με τη λάμψη του. Η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Γάλλος. Εργάζεται ως μάνατζερ σε ξενοδοχεία. Γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1977, είναι 33 ετών και το ζώδιό του είναι Ζυγός.


ΑΓΟΡΙΑ 16 – 24

• ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Γεννήθηκε στις 09/08/1993 και είναι μόλις 17 ετών. Ζει στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης και το ζώδιό του είναι Λέων.

• ΑΛΕΞΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στις 14/06/1988. Είναι 22 ετών και το ζώδιό του είναι Δίδυμος. Ζει στην Αθήνα. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Freddie Mercury.


• ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΓΛΟΥ

Γεννήθηκε στις 13/03/1991. Είναι 19 ετών και ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Ζει στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο Axl Rose.


• ΧΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Γεννήθηκε στις 09/03/1989. Είναι 21 ετών και ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Ζει στη Λεμεσό της Κύπρου. Αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο John Mayer.

GROUPS

• REVOLT

Είναι μαζί 6-7 χρόνια. Στην αρχή ήταν 3 άτομα, όμως για το «X Factor» απέκτησαν άλλα δύο μέλη: τον μπασίστα και τον ντράμερ. Τραγουδούν ξένο ροκ. Έχουν παίξει σε ροκ μουσικές σκηνές όπως το “Όνομα του Ρόδου” και η “Αρχιτεκτονική.”

• BURNING STICKS

Οι “ Burning Sticks” είναι ένα πενταμελές συγκρότημα που μετράει ένα χρόνο ζωής. Το όνομά τους ήταν ιδέα του Χρήστου, ο οποίος το εμπνεύστηκε μια βραδιά που καθόταν μπροστά στο τζάκι και έβλεπε τα ξύλα να καίγονται. Έρχονται από την Ραφήνα και παίζουν κυρίως ροκ μουσική. Ήρθαν στην οντισιόν της Αθήνας κι από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασαν τους κριτές με την εμφάνισή τους. Βλέπουν το «X Factor» σαν μια μεγάλη ευκαιρία και υπόσχονται ότι με τις εμφανίσεις τους θα γίνει «χαμός».

• TIK TOK

Το γκρουπ αποτελείται από δυο κορίτσια που μεγάλωσαν μέσα σε μουσική οικογένεια, αφού η μητέρα τους είναι τραγουδίστρια όπερας και ο πατέρας τους πιανίστας.
Αν και έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό, ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Οι κριτές τις είδαν για πρώτη φορά στις auditions της Αθήνας με το όνομα Dina’s Way και ξεχώρισαν με το τραγούδι τους και την παρουσία τους. Με χαρακτηριστικό τους την πανομοιότυπη στιλιστική εμφάνιση, έρχονται στα live του «X Factor» με σκοπό να τους ανοιχτούν νέοι ορίζοντες και να φτάσουν πολύ ψηλά.


• Τ. U.

Έρχονται από την Χαλκίδα και είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια. Είναι ένα γκρουπ που παίζει πολλά είδη μουσικής με ραπ φωνητικά. Κανονικά αποτελούνται από 5 μέλη αλλά στο «X Factor» ήρθαν οι 4, αφού το ένα μέλος, ο Φώτης, είναι στρατιώτης και δεν μπορούσε να συμμετέχει. Τον Μάρτιο κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Extasy”. Έχουν κάνει πολλές συναυλίες και εμφανίσεις στην Αθήνα και στη Χαλκίδα και έχουν τραγουδήσει μαζί με τους Stavento και τους Professional Sinnerz. Στο «X Factor» ήρθαν στην οντισιόν της Αθήνας και από την πρώτη στιγμή οι κριτές σχολίασαν ότι είναι ένα ιδιαίτερο γκρουπ που θα μπορούσε να φτάσει στα live show. Δεν αποκαλύπτουν τι σημαίνει το όνομα του γκρουπ και θεωρούν ότι η παρουσία τους στο «X Factor» θα δώσει κάτι ξεχωριστό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved