8 λέξεις: Το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο πριν το δούμε στους δέκτες μας (video)
Media

8 λέξεις: Το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο πριν το δούμε στους δέκτες μας (video)

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το επεισόδιο των «8 λέξεων» απόψε (3/1/2020).

Ο Άκης ενημερώνεται από τον ψυχίατρο της Ηλιάνας πως μετά το συγκλονιστικό συμβάν του παιδιού της, η Ηλιάνα βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατατονία. Ο Μιχαήλ από την άλλη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να συνεχίσει τη ζωή του. Γυρνάει στο γραφείο και ζητάει από την Ρωξάνη να μετακομίσει σπίτι του, μαζί με τον Άγγελο. Σε ρυθμούς μετακόμισης όμως κινείται και η Εύα, που γυρνάει στο σπίτι για να φροντίζει την Ολυμπία, παρά τις αντιρρήσεις της μικρής.

Ο Μάρκος Καλλέργης επιλέγει να συναντήσει πρώτα τον Μιχαήλ και μέσα από την κουβέντα ξετυλίγεται το κουβάρι του παρελθόντος. Έπειτα επισκέπτεται τον Νικηφόρο και του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει να κερδίσει την έφεση στην αντιδικία με την Ναυσικά. Ο Αλέκος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει οριστικά τον Δημήτρη και την Ευγενία. Ο Οδυσσέας μαθαίνει πως ο πατέρας του γύρισε και πέφτει από τα σύννεφα, ενώ ο Μάρκος κάνει μια άκρως επιθετική επίσκεψη στη Ναυσικά…

Η Ναυσικά και ο Μάρκος κάνουν μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης και μαθαίνουμε επιτέλους τα μυστικά που μοιράζονται ως σύζυγοι τόσα χρόνια. Η Ρωξάνη με τον Άγγελο μετακομίζουν και επίσημα πλέον στο σπίτι του Μιχαήλ και η οικογένεια κάνει προσπάθειες να επανέλθει μετά το τραγικό γεγονός.

Η Ιφιγένεια δεν αντέχει άλλο να βλέπει την Κατερίνα να υποφέρει μακριά από τον Μιλτιάδη και πάει στο γραφείο του πατέρα της και τα κάνει όλα άνω κάτω, ξεκινώντας από την γραμματέα του, την Τόνια! Ο Δημήτρης πιάνει την Ευγενία και τον Αλέκο στο κρεβάτι!! Ο Νικηφόρος φτάνει στα όριά του με την Εύα και της ζητάει να χωρίσουν. Ένας έντονος πόνος οδηγεί την Κατερίνα στο νοσοκομείο, γεγονός που δεν αφήνει τον Μιλτιάδη αδιάφορο… Η αγωνία του Οδυσσέα κορυφώνεται τη στιγμή που χτυπάει η πόρτα του σπιτιού του και αντικρίζει τον πατέρα του μετά από δέκα χρόνια!

Δειτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved