Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά γιατί δεν έγινε το σίριαλ, Εζέλ
Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά γιατί δεν έγινε το σίριαλ, Εζέλ

Γιατί τελικά δεν είδαμε το σίριαλ «Εζέλ» στις οθόνες μας στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Αυτό που γνωρίζαμε από το καλοκαίρι ήταν ότι θα πρωταγωνιστούσεςστην ελληνική μεταφορά του σίριαλ «Εζέλ». Πώς προέκυψε το «Αν ήμουν πλούσιος»;

«Ο κοινός παρανομαστής σε αυτά τα δύο projects είναι ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος είναι παραγωγός και των δύο αυτών σειρών. Με τον κ. Καραγιάννη συζητούσαμε όντως από πέρσι για το «Εζέλ», το οποίο όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν. Έτσι, μου πρότεινε να κάνω ένα μεγάλο γκεστ είκοσι επεισοδίων στο «Αν ήμουν πλούσιος».» είπε στο Page 2 που κυκλοφορεί με τη Νέα Σελίδα.

Ξέρω ότι για το «Εζέλ» είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι ο Σκάι, αλλά τον Νοέμβριο έγιναν συζητήσεις με τον Alpha. Από ποιο κανάλι θα προβληθεί τελικά;

Όντως το καλοκαίρι είχαν γίνει συζητήσεις με τον Σκάι, αλλά παρόλο που ήταν κοντά στη συμφωνία δεν προχώρησε. Στη συνέχεια ενδιαφέρθηκαν άλλα δύο κανάλια για το «Εζέλ». Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία δεν μπορώ να πω το πότε θα προβληθεί και από ποιον σταθμό. Εμένα μου προτάθηκε ο ρόλος. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν την εταιρία παραγωγής, οπότε αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό είναι ο κ. Καραγιάννης.

Όταν σου έκαναν πρόταση για το «Εζέλ» σκέφτηκες ότι μπορεί να είναι νωρίς για να αναλάβεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο;

Ήταν τιμή για εμένα να μου προτείνουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία καθημερινή σειρά, αλλά παράλληλα είναι και μεγάλη ευθύνη. Έχω εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και στον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη που μου έκαναν την πρόταση. Βέβαια, πρέπει να σου πω ότι είχαμε αρκετό καιρό μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχοντας λοιπόν μπροστά μας πέντε μήνες για να δουλέψουμε, μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αισθανόμουν πιο ασφαλής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved