Το πιο πολύχρωμο ντέρμπι της Αφρικής, (αν όχι του κόσμου) έρχεται στο Football Stories!
Media

Το πιο πολύχρωμο ντέρμπι της Αφρικής, (αν όχι του κόσμου) έρχεται στο Football Stories!

Football Stories: Ο Γιώργος και ο Άγγελος ταξιδεύουν στο Μαρόκο για το ντέρμπι της Καζαμπλάνκα μεταξύ Ράζα και Γουιντάντ, στον - όπως χαρακτηρίστηκε - πιο συγκλονιστικό αγώνα όλων των εποχών στην ιστορία της χώρας!

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για ένα εισιτήριο στον τελικό κυπέλλου, με το τελικό 4 -4 να πλαισιώνει τόσο ταιριαστά, μια ασύγκριτη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε επιβλητικά κορεό, καπνογόνα, φωτοβολίδες και 55 χιλιάδες οπαδούς και των δύο ομάδων να δίνουν μια φαντασμαγορική παράσταση που έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη!

Μπορεί το πάθος των οπαδών στις κερκίδες σε μια χώρα σαν το Μαρόκο να προκαλεί αρχικά την απορία για το από που μπορεί να πηγάζει όλο αυτό το συναίσθημα, αλλά αυτό το επεισόδιο του Football Stories έρχεται για να το διερευνήσει και να απαντήσει ξεκάθαρα.

Το ποδόσφαιρο είναι αναπόσταστο κομμάτι της κουλτούρας και της ζωής των Μαροκινών και αυτό αντικατοπτρίζεται σε κάθε έκφανση της ζωής τους: από τις παραλίες της Καζαμπλάνκα όπου θα συναντήσεις όλη μέρα ανθρώπους να παίζουν ξυπόλυτοι στην άμμο και τα στενά των πιο φτωχών περιοχών όπου τα παιδιά κυνηγάνε οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει μια μπάλα, μέχρι τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου που συμμετέχουν ενεργά στην αναγνώριση της θέσης των γυναικών σε μια παραδοσιακά συντηρητική κοινωνία και την Εθνική ομάδα τυφλών του Μαρόκο που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να δώσει πίσω όλα όσα στερείται ένας άνθρωπος που η ζωή και οι δυσκολίες τον περιθωριοποίησαν.

Ο Γιώργος και ο Άγγελος θα μας ταξιδέψουν στην πανέμορφη Καζαμπλάνκα, γήπεδο προς γήπεδο, παίζοντας και γνωρίζοντας μέσω του ποδοσφαίρου τους ανθρώπους που κάνουν τόσο ξεχωριστό το συναίσθημα των γηπέδων του Μαρόκο. Θα καταλήξουν στο μεγάλο ντέρμπι μέσα σε μια ατμόσφαιρα που κοχλάζει από πάθος γι΄ αυτό το μαγικό άθλημα, σε ένα επεισόδιο που ξεχειλίζει από ποδόσφαιρο, χρώμα, χαμόγελα, και συγκινήσεις!

Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου στις 23:45

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved