Άγριες μέλισσες: Η Ασημίνα εξαφανίζεται (Photos)
Media

Άγριες μέλισσες: Η Ασημίνα εξαφανίζεται (Photos)

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 διαδέχονται η μία την άλλη.

Η Ασημίνα δεν αντέχει τη σκληρή συμπεριφορά της Μυρσίνης και ύστερα από έναν έντονο καβγά εξαφανίζεται.
Ακόμη, ο Μελέτης πυροβολεί τον Κυπραίο αλλά συλλαμβάνεται από τον Προύσαλη.

Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Ασημίνας κόλαση στο σπίτι των Σεβαστών και τα καταφέρνει.

Καθημερινά της φέρεται σκληρά, της μιλάει υποτιμητικά και την πληγώνει.

Και ενώ η νεαρή Σταμίρη υπομένει τα πάντα για χάρη της αγάπης που νιώθει για τον Νικηφόρο, το ποτήρι της αντοχής της ξεχειλίζει με αφορμή ένα λάθος που κάνει και αφορά την Πηνελόπη.

Η Μυρσίνη την επιπλήττει ξανά, αλλά αυτή τη φορά χάνει κάθε έλεγχο στη συμπεριφορά της. Τότε, η Ασημίνα θέλει να δώσει τέλος στην κόλαση που περνάει και φεύγει κρυφά από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Οι ώρες περνούν, όμως, και ο Νικηφόρος ανήσυχος την ψάχνει παντού. Μαζί του βρίσκεται και η Δρόσω, η οποία φοβάται για την αδελφή της. Η αγωνία τους λαμβάνει τέλος όταν τη βρίσκουν, όμως είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, για πρώτη φορά η Ασημίνα εξομολογείται στον Νικηφόρο όσα περνάει εξαιτίας της μητέρας του και η Μυρσίνη έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της. Ο γιος της είναι εξοργισμένος μαζί της και της δηλώνει πως δεν θέλει να έχουν καμία επαφή πια.

Ο Μελέτης στη φυλακή

Ο Δούκας, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί για πάντα από τον Κυπραίο και να μην υποκύψει στον σκληρό εκβιασμό του. Έτσι, αφού δίνει εντολή στον Μελέτη να σκοτώσει τον βοσκό που γνωρίζει την αλήθεια για τον φόνο του Γιάννου, σειρά έχει ο Κυπραίος.

Ο Μελέτης, ακολουθώντας την εντολή του Δούκα, στήνει καρτέρι θανάτου στον Κυπραίο. Βγάζει ένα όπλο, τον σημαδεύει και χωρίς καμία ενοχή τον πυροβολεί. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα σχέδια του δεν πάνε όπως τα υπολόγιζε. Ενώ τραυματίζει πολύ σοβαρά τον άντρα, δεν τον σκοτώνει και ο Προύσαλης τον συλλαμβάνει. Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με τις πράξεις του και ανακρίνεται προκειμένου να διαλευκανθεί γιατί έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει τον Κυπραίο. Παράλληλα, ο τελευταίος δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς το τραύμα του είναι πολύ σοβαρό. Η Ελένη βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, ενώ όλο το χωριό είναι συγκλονισμένο από τις εξελίξεις. Ο Δούκας είναι ανήσυχος για τη σύλληψη του Μελέτη, αλλά ο νεαρός δεν αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω από όσα ήδη γνωρίζει ο Προύσαλης και δεν προδίδει τον Δούκα.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved