Κόκκινο Ποτάμι: Ο Παπαζήσης αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων (Photos)
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Παπαζήσης αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων (Photos)

Ο πρωταγωνιστής του «Κόκκινου Ποταμιού», Ιωάννης Παπαζήσης, μίλησε για την πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει στην αγαπημένη σειρά εποχής του OPEN.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία του με τον Μανούσο Μανουσάκη και στο πόσο τον έχει αγγίξει η ιστορία της σειράς.


Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίσατε;
«Η πρώτη σκηνή αυτής της σειράς που αναφέρεται στη σύλληψη του Μίλτου. Γυρίστηκε μέσα στο κατακαλόκαιρο. Φορούσα χλαίνη και επί τρεις ώρες ήμουν σε ένα χωράφι και είχαν κολλήσει όλες οι μύγες πάνω μου. Ωστόσο σε κάθε μου σκηνή κουβαλάω ένα πολύ μεγάλο βάρος και πιστέψτε με ένα βάρος το οποίο δεν μου φεύγει από μέσα μου και θα μου φύγει την ημέρα που θα τελειώσουν τα γυρίσματα».


Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Μανούσο Μανουσάκη;
«Η σχέση μου με τον Μανούσο είναι αυτό που λένε τύχη. Δηλαδή εύχομαι από δω και πέρα στη ζωή μου να μου τυχαίνουν τέτοιες συνεργασίες. Δεν υπήρξε ποτέ σκηνοθέτης όπως ο Μανούσος που να με εμπιστεύθηκε τόσο πολύ και να με άφησε τόσο πολύ να του δώσω όλη μου την ψυχή. Και γι' αυτό θα τον ευχαριστώ για πάντα».


Υπάρχει άγχος στα γυρίσματα;
«Άγχος ,υπάρχει, δεν το συζητάμε, υπάρχει χρονική πίεση γιατί γυρίζεται με κινηματογραφικούς όρους η όλη σειρά και πρέπει να είμαστε πιστοί στο καλό αποτέλεσμα, αλλά και πιστοί σε χρόνους πρακτικούς που ξέρουν μόνο τα κανάλια και η πάραγωγή»


Οση ώρα μιλάς βλέπω ότι η ιστορία της σειράς σας έχει αγγίξει πάρα πολύ.
«Ναι, πάρα πολύ. Εμένα με έχει αγγίξει γιατί μάλλον λειτουργεί μέσα μου αυτό που λένε DΝΑ. Εγώ μεγάλωσα με ανθρώπους που είχαν βιώσει αυτές τις καταστάσεις και μάλλον με έχει αγγίξει πολύ περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε. Δηλαδή πολλές φορές κάνω σκηνές που δεν θα έπρεπε να με επηρεάζουν τόσο πολύ ψυχολογικά και με επηρεάζουν, και δυστυχώς τις κουβαλάω πολλές μέρες μέσα μου», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved