Τι θα δούμε σήμερα στον «Εφιάλτη! Στην Κουζίνα»
Ανήμερα της Εθνικής γιορτής, στις 10 το βράδυ, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται μια ψαροταβέρνα στο Αιγάλεω.
Το εστιατόριο, με βασικό πιάτο το κατεψυγμένο… καβούρι, λειτουργεί τα τελευταία 25 χρόνια. Έχει όμως μία ιδιαιτερότητα, τον ιδιοκτήτη, ο οποίος και συστήνεται ως Δόκτωρ.
Για τον Αποστόλη, πρώτα έρχεται η αγάπη του για τα καβούρια και μετά για τη γυναίκα του.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα του προβληματίζουν τη σύζυγό του και φέρνουν σε δύσκολη θέση τον νεαρό γιο του.
Η ιδιοσυγκρασία του Θεσσαλού επιχειρηματία επηρεάζει όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα προβλήματα στην επιχείρηση δεν πηγάζουν μόνο από την εκκεντρική εμφάνιση του εν ώρα εργασίας, αλλά και από τη συμπεριφορά και τεχνική του. Ο Αποστόλης δεν έχει αποφασίσει αν είναι μάγειρας ή γιατρός....