Είδηση «βόμβα» - Αβέβαιη η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» (video)
Media

Είδηση «βόμβα» - Αβέβαιη η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» (video)

Περίεργα τα πράγματα με την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΙ.

Η σατιρική εκπομπή του καναλιού, ενώ επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα μέσα στο Φθινόπωρο, ο προγραμματισμός άλλαξε, με αποτέλεσμα να πάρει την πρώτη αναβολή. Ωστόσο, ακόμη μια αναβολή συνέβη, καθώς δεν βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα ούτε τον Γενάρη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» υπάρχει παρασκήνιο.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι το κανάλι του Φαλήρου ήθελε και πρότεινε οι «Αρβύλες» να έχουν παρουσία τρεις φορές την εβδομάδα. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του σταθμού ήθελαν να βγαίνουν στον αέρα στις 23.00 το βράδυ, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο τον Αντώνη Κανάκη.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος τόνισε ότι υπάρχουν τρεις λόγοι που έκαναν τον παρουσιαστή της εκπομπής να μην επιθυμεί αυτήν την ώρα μετάδοσης.

Αρχικά, είπε το κοινό του δεν έχει συνηθίσει η εκπομπή να βγαίνει σε εκείνη την ώρα. Ακόμη, το ότι υπάρχει η σειρά «Άγριες Μέλισσες» την ίδια ακριβώς ώρα είναι κάτι που προβληματίζει τον ίδιο, και τέλος ανέφερε ότι το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ είναι υπό διαμόρφωση. Αυτό σημαίνει, ότι αν έβγαινε τώρα στον αέρα, θα έπρεπε τον Μάρτιο όπου θα διαμορφωθεί πλήρως το πρόγραμμα του σταθμού, να αλλάξει ξανά ώρα μετάδοσης.

Το απόσπασμα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved