Big Brother: Δεν φαντάζεστε ποιον θέλει για παρουσιαστή ο ΣΚΑΙ (Photos)
Media

Big Brother: Δεν φαντάζεστε ποιον θέλει για παρουσιαστή ο ΣΚΑΙ (Photos)

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ με τους ιθύνοντες του καναλιού να αναζητούν κεντρικό παρουσιαστή και να προσανατολίζονται ακόμη και έξω από τα σύνορα της χώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πριν λίγες μέρες, ένας Έλληνας παρουσιαστής που παρουσιάζει πετυχημένες ψυχαγωγικές εκπομπές στο εξωτερικό, δέχθηκε δελεαστική πρόταση συνεργασίας από υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Φαλήρου.

Μάλιστα, το πλάνο του σταθμού είναι να βάλει δίπλα στον παρουσιαστή (σ.σ εφόσον αυτός δεχθεί) μια νεαρή καλλίγραμμη παρουσία ενώ για «φωνή» του Big Brother προορίζουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος αναρρώνει από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος συζήτησαν την πιθανότητα συνεργασίας χωρίς να έχουν δώσει ακόμη, την τελική τους απάντηση.

Η πρεμιέρα του ριάλιτι προγραμματίζεται για τον προσεχή Μάρτιο με τις αιτήσεις συμμετοχών να ξεπερνούν τις 5.000. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι για το κάστινγκ ότι προσανατολίζονται σε ακραίους χαρακτήρες συμμετεχόντων ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων φημολογείται ότι έπεσε ακόμη και η ιδέα να ενταχθεί στο παιχνίδι μια γυναίκα που θα βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.

Οι ετοιμασίες είναι στην τελική ευθεία ενώ οι μακέτες με το πλάνο των εγκαταστάσεων του σπιτιού που θα φιλοξενήσει τους παίκτες έχει φύγει ήδη για Ολλανδία προς έγκριση καθώς τα δικαιώματα του Big Brother ανήκουν στον Ολλανδό παραγωγό Γιον Ντε Μολ.

Δείτε ποιος είναι ο παρουσιαστής που δέχτηκε πρόταση από τον ΣΚΑΙ στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved