Happy Day: Η αποκάλυψη του Γιώργου Ντάβλα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα που δεν περιμέναμε! (Pics-Vid)
Media

Happy Day: Η αποκάλυψη του Γιώργου Ντάβλα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα που δεν περιμέναμε! (Pics-Vid)

Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε ο γνωστός PR man, Γιώργος Ντάβλας.

Ο Γιώργος Ντάβλας είναι ειδήμων «Royal Watcher» της Αγγλικής ελίτ και γνωρίζει πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή της βασιλικής οικογένειας.
Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει την είδηση που αφορά στον πρίγκιπα Harry και στη Meghan Markle, οι οποίοι πήραν μια απόφαση ζωής, να φύγουν από το παλάτι και να παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους.
Ο ίδιος υπήρξε προσωπικός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι και μίλησε στη συνέντευξή του αυτή για όλα.


Ο Γιώργος Ντάβλας υπήρξε προσωπικός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα - είχε παραστεί στην κηδεία της και στο γάμο του Ουίλιαμ - και όπως ανέφερε, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις η πρώτη συνάντησή τους είχε πραγματοποιηθεί σε πολύ «ζεστό» και φιλικό κλίμα.

Όταν πήγε στο παλάτι η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή τόσο από την ίδια την πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και από τους δύο γιους της που ήταν εκεί.

Σχολιάζοντας την παραίτηση του πριγκιπικού ζευγαριού είπε, χαρακτηριστικά:

«Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό. Εάν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα το δεχόταν. Ο Χάρι ήταν επαναστατικός και φάνηκε και από τον γάμο του που δεν υπήρχε πρωτόκολλο. Κάλεσε μόνο stars».

Όσον αφορά στην αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία δεν ήταν και η καλύτερη, σχολίασε:


«Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένας πολύ στωικός άνθρωπος με μυαλό, θεωρώ πως εάν δεν έγινε έξαλλη θα της ήρθε πολύ άσχημα.
Αναφορικά με την πολυσυζητημένη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία εκτιμά πως δεν τους έβγαλε εσκεμμένα η βασίλισσα αλλά αυτό έγινε γιατί «η Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία δείχνει τους διαδόχους του θρόνου. Είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος που θα διαδεχτεί την βασίλισσα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο γιος του ο Τζορτζ. Δεν υπήρχαν τα άλλα παιδιά».

Σχολιάζοντας ποια πιστεύει πώς είναι η αντίδραση του πρίγκιπα Καρόλου, ανέφερε χαρακτηριστικά:


«Είναι ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, πιστεύω θα είναι στενοχωρημένος αλλά δεν θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις».
Ο Γιώργος Ντάβλας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσκληση που είχε δεχτεί από την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Παλάτι του Κένσινγκτον, ένα μήνα πριν πεθάνει για να γευματίσουν μαζί.
«Πέθανε στις 31 Αυγούστου και στις 4 Σεπτεμβρίου ήταν το γεύμα», είπε και συνέχισε:
«Την ημέρα των γενεθλίων μου, μου τηλεφώνησε γιατί ήθελε να μου πει τραγουδιστά το ''happy birthday”».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Γιώργος Ντάβλας, μας υπενθύμισε πως βρέθηκε και στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα:
«Στην κηδεία με προσκάλεσε η προσωπική της γραμματέας, δίπλα στον Έλτον Τζον και τον Τζορζ Μάικλ, γιατί υπήρξα κι εγώ σε αυτήν την ομάδα και η γραμματέας ήξερε τις σχέσεις. Έτσι βρέθηκα να είμαι στην εκκλησία στον στενό οικογενειακό κύκλο».
Να σημειώσουμε πως την ώρα που προβλήθηκε η συνέντευξη, στο τέταρτο 09:00 με 09:15, η τηλεθέαση έφτασε στο 38,1%.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved