Media

Στη φωλιά των Κου Κου: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπράτης δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας!

Στη φωλιά των Κου Κου: Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star, ήταν ο κριτής του GNTM και γνωστός σχεδιαστής μόδας, Άγγελος Μπράτης.

Ο ίδιος, αμέσως μόλις τελείωσε το ριάλιτι μοντέλων, έφτιαξε τις βαλίτσες του και έφυγε για Λονδίνο προκειμένου να ξεκουραστεί και να κάνει τις βόλτες του στην εξοχή.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε παρατηρήσει ότι ο Άγγελος Μπράτης έτρεφε μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Άννα Μαρία Ηλιάδου.
Πρόσφατα όμως η νικήτρια του GNTM μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε πως έστειλε «καλή χρονιά» σε όλους του κριτές του GNTM και ο μόνος που δεν της απάντησε ήταν ο αγαπήμενος της.
Εκείνη δεν γνώριζε το γιατί, ωστόσο, εκείνος ξεκαθάρισε το λόγο που δεν της απάντησε.


«Μου το έστειλε χθες ένας φίλος, μου έστειλε ένα link και το είδα χθες το βράδυ, ναι. Μπήκα στο Instagram και βρήκα το μήνυμα και της απάντησα.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι στις διακοπές μου γενικά, δεν το είχα το τηλέφωνο μαζί μου, ήταν κλειστό για μέρες. Δεν ασχολήθηκα καθόλου και γενικά δεν είμαι κάποιος που όλη μέρα είμαι μπροστά από ένα κινήτο και κοιτάζει τι έγινε και πόσα likes πήρε και πόσα μηνύματα πήρε!

Όποιος με θέλει με παίρνει τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved